Kezdő létemre nekiálljak egy gép összerakásának?
Szerintem nem olyan egyértelmű ez...
Mennyi pénzed van kísérletezni?
Nem gond, ha esetleg tönkremegy a proci, alaplap vagy vinyó és kell venni egy újat?
utolsónak:
de igen baj lenne ha tönkremenne! Látom kár volt ezt megkérdezni persze csináld csak nem lesz gond aztán meg dobhatom a kukába ne hülyegyerek így jártál! Aki normális választ írt annak köszönöm! Majd megoldom valahogy!
Az attól függ mennyire van érzéked hozzá és persze merszed. Én is nemrég vágtam bele 1 építésébe. Mindenképp olvasgass, regisztrálj fel fórumokra, merj kérdezni! Néha ciki, dehát mindenki kezdte valahol, aki nem emlékszik rá, azzal ne törődj!
A táppal kapcsolatban: Előfordulhat. Nekem például alul van a táp a házban, ezért vettem hozzá hosszabb vezetékeset. Van amit érdemes párban megvenni, mondjuk a házat és a tápot, h biztosan odaérjen. Mondjuk lehet hosszabbítókat venni hozzá. Az alaplap, proci párosítás sem mindegy. Nézz utána, h kompatibilis-e. Ill a RAM.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!