Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » DELL LATITUDE D630 internet...

DELL LATITUDE D630 internet modem nem jó?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy Dell Latitude D630-as laptopom, és van az akksi alatt egy SIM kártya foglalat, gondolom az az internet modemje, és ha belerakok egy SIM-et, nincs semmi reakció. Drivert tudnátok mutatni hozzá?

Köszönöm előre is

2012. ápr. 10. 13:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Én sem tudtam még működésre bírni, pedig nekem az óra mellett a tálcán megvan az eszköz annyira, hogy el tudom ott távolítani, tudod, ahol a pendriveokat meg ilyeneket szoktuk. Azon gondolkodtam, hogy kell, hogy legyen valami program, amivel beállítod magát a kapcsolatot, úgy mint egy USB-s Broadband-nél. Egyébként nekem az eszköz Novatel Wireless HSDPA Modem. Ennyit tudtam eddig, ha rájövök valamire majd írok. Ha Neked sikerült már azóta valami, akkor kérlek írd meg! Csuma!
2012. okt. 16. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!