Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mionix keid 20 b fejhallgatót...

Mionix keid 20 b fejhallgatót keresek, normális áron. Aki tud egy jó állapotban lévő darabot, az küldjön egy linket, emailt. Nem vehető meg esetleg valami cégnél? Nagyon régóta keresem de.

Figyelt kérdés

2012. ápr. 10. 09:41
 1/4 anonim ***** válasza:
heló. én tavaly októberébe vettem de ez kb másfél éve kifutó darab :D nem érdemes megvenni 12 ezerért vetted de már a 2 fenti pánt mind a 4 lyukánál ragasztani kellett ! amikor mikrofonba beszélsz visszahallják amit hallasz. (2000 forintos fülesemnél nem hallják). win xp alatt sokkal sokkal hangosabb mint win7 alatt:D legalábbis így tapasztaltam.. mindjárt próbálok keresni de szerintem ne vegyél!
2012. ápr. 10. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:
*vettem . nem találtam elvitték az összeset:D
2012. ápr. 10. 16:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Okés köszi :) egyik ismerősömnek volt, neki jól szuperált :| tudom, hogy 1.5 éve nem gyártják, de egy próbát megért :)
2012. ápr. 12. 17:12
 4/4 anonim válasza:
Én se nagyon találok. Nagyon szerettem a fülest, nekem minden rendben volt vele, csak egy idő után, a hangszabályzójával volt valami gond. Visszavittem, azt mondták, hogy 3 hónap mire legyártanak egy újat a limitált kiadás miatt. Nem akartam annyit várni. Mostanra megbántam, mert nagyon megszerettem^^ :D
2013. okt. 13. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!