Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baja az USB-mnek?

Mi lehet a baja az USB-mnek?

Figyelt kérdés
A telefon kijelzi hogy csatlakoztatva van, de a gép meg olyan mintha be se dugtam volna.. Nem jön ki magától és eddig saját gépbe mindig megjelent mint cserélhető lemez de most ott sem találom.
2012. ápr. 9. 23:12
 1/5 cipi8 ***** válasza:
Ugyan az az USB port mást felismer? De lehet hogy a kábeled lesz törött vagy csak a csatlakozó nem kontaktol valahol? Vagy a telefonon be kell állítani hogy a gép USB csatlakozáskor hogyan kezelje, nekem pl. a Nokiám 4 féle kapcsolati mód közül tud választani, és amelyiket választom a gép úgy is kezeli!
2012. ápr. 9. 23:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, csak nem tudok ilyen szak nyelven:Sxd a telefonomon a háttértár van beállítva aminek jónak kell lennie mert eddig is jó volt, csak most van valami baja az usb-nek:S
2012. ápr. 10. 13:08
 3/5 cipi8 ***** válasza:
Ha másik USB-be dugod akkor sem ismeri fel? Vagy csatlakoztass más USB-s eszközt pl. pendrivot hogy azt fel ismeri-e? Mert lehet hogy a kábel megsérült vagy megtört valahol, esetleg nem kaptál a telefonodhoz valami programot (PC Suite) amit a gépre fel kell telepíteni és utána már látni fogja.
2012. ápr. 10. 14:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Több gépbe kipróbáltam már de ugyan azt írta ki, de valószínű hogy az usm-nek lehet baja mert hosszú ideig nem találtam és most meglett az ágyneműtartómban:D úgy hogy nyilván eltört benne valami vagy nemtudom:S pedig a telefonom kijelzi hogy csatlakoztatva van a gépbe de azt irja ki a gép hogy ismeretlen eszköz és sehogy nem ismeri fel:s
2012. ápr. 10. 19:30
 5/5 cipi8 ***** válasza:
Akkor biztos ez egyik szál megtört vagy megszakadt!
2012. ápr. 10. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!