Western Digital? Egy hozzáértő van itt?
Figyelt kérdés
A problémám annyi, hogy vásároltam egy wd 500gb caviar green HDD-t . Ez a merevlemez energiatakarékos, és 7 másodperc alatt leáll, az energiatakarékosság miatt. Ez mind rendben is volna, ha újra indulna, vagy csinálna valamit. Elindul néha tudok rá másolni, néha nem. Aztán valamikor vagy lefagy vagy nem. Szóval használhatatlan. Rendszert sem tudok rá feltenni. Utána olvastam,hogy vannak programok amivel ki lehet kapcsolni,de mindig be kell állítani. A másik meg 7 secről 5percre állítja a fej kiparkolás időt. Még egyiket sem probáltam. Furának tartottam,hogy a gép nem kezeli megfelelően ezt az energiatakarékosságot, mert most az a pár másodperc nem lenne vészes, ha visszaállna rendesen, de itt inkább lefagy. Ez normális?Visszaküldtem, hogy én hibásnak véltem találni, mire őket elvégeztek rajta teszteket, de náluk minden stimmelt. Most én vagyok béna? Valaki valami biztatót, mert már szét vet az ideg :(2012. ápr. 9. 21:45
1/5 anonim válasza:
Nem szabadott volna Caviar Greent vegyél.De te sem tudhattad.Ezt olvasd el.A te HDD-d közöttük van?
2/5 cipi8 válasza:
Sajnos ezek ilyenek egyszer én is ilyet akartam venni csak előtte jó fel túrtam a Google-t és a fenti cikk elolvasása után mondtam hogy ba******k meg ezt a sz**t ott ahol van! így aztán maradt a Blue!
3/5 A kérdező kommentje:
WD 500GB Caviar Green 7200rpm 32MB SATA3 WD5000AZDX
az enyém ilyen, szóval nincs köztük, akkor más lehet a gond ?
2012. ápr. 9. 23:06
4/5 A kérdező kommentje:
nem tudom elképzelni mi az isten van vele :\
2012. ápr. 9. 23:08
5/5 anonim válasza:
Mi lett a Western Digitallal?Azok voltak a legjobb HDD-k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!