Nem gyenge ez a processzor ebbe a gépbe?
Figyelt kérdés
Ezzel szemezek:
Az lenne a kérdés, hogy nem gyenge az a processzor, hisz csak 1.6, még ha dupla is? (pl nem húzza vissza a 4 GB DDR III RAM-ot?
2012. ápr. 9. 15:27
1/8 anonim válasza:
Nézőpont kérdése. Laptop nem játékra való. Másra meg elég az a proci. Tud internetezni, filmet lejátszani stb.
2/8 A kérdező kommentje:
Szóval mégiscsak visszahúzza. :(
2012. ápr. 9. 15:38
3/8 anonim válasza:
Visszahúzza azt a gyenge videokártya, a lassú vinyó, a pici képernyő stb., nem csak proci, ha játék szempontból nézzük.
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor már csak azt nem értem, miért raknak össze ilyen gépeket, ahol az egyik része a gépnek teljesen kihasználatlan?
2012. ápr. 9. 15:51
6/8 A kérdező kommentje:
*kihasználatlan, a RAM.
2012. ápr. 9. 15:55
7/8 anonim válasza:
Ja, bocs, rosszul olvastam. Azért raknak bele ennyit, mert 1. olcsó, 2. pl. tömörítéssel/kicsomagolással, virtuális géppel stb. nagyon jól meg lehet azt tölteni, azaz nem feltétlen kihasználatlan.
8/8 anonim válasza:
nekem is csak 1,6Ghz-es a proci a notimban...
core i5 1,6Ghz van mellé 4GB DDR3 és oda-vissza veri a másik laposomat, amiben 2,4Ghz-es i5ös proci van... (a macbookban a legújabb i5 van az asusban az előző generációs)
nem mindig az órajel számit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!