Megéri ez a gép?
Figyelt kérdés
AMD FX 8120
ATI HD3000
960GM-GS3-FX
Kingmax 4gb DDR3
WD 1000Gb Sata2
Fekete ház (6x USB 2.0)
Samsung DVD RW
10/100MB
420W
5.1 (hangrendszer)
99.000 forint. Megéri? Főleg játékra és annak a levideózására (főleg Minecraft)használnám és videókat szerkesztenének vele Vegasban.
2012. ápr. 9. 14:57
1/8 anonim válasza:
Még egy videokártyát erősen ajánlott venni hozzá, ami 40-50 rugó, ha normálisat akarsz, de ha így is belefér neked, akkor nem rossz.
2/8 A kérdező kommentje:
Megnéztem youtube-on ezt a vidikarit és full sebességgel vitte az MW2-t :) Nekem ez megfelel.
2012. ápr. 9. 15:01
3/8 anonim válasza:
Ritka szarul összetákolt egy gép ez...
4/8 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnátok nekem "csinálni" egy jól összerakottat? :D
2012. ápr. 9. 15:03
5/8 anonim válasza:
A videokártya tényleg nem rossz, egy darabig még használhatod szerintem. Bár későbbiekben lehet nem ártana egy izmosabbat beletenni ahogyan az első is írta, de szerintem kezdésnek még bőven megfelelhet.
6/8 anonim válasza:
Az én személyes gondom azzal van itt hogy nincs sok infó a gépről.
Példa: 420W-mit ne mondjak biztató.
Amúgy kérdező szvsz még gyűjts egy picit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!