Ezen a gépen max grafikán futnának a játékok?
processzorIntel Core i5-2500K Sandy Bridge, 3.3GHz, 4mag, 6MB cache,
3.7GHz turbo frekvencia, szorzózár mentes processzor
alaplap ASUS P8Z68-V LX SATA-3/6G & USB 3.0, PCI Express 3.0 támogatás
memória 8GB Corsair Vengeance DDR3 1600MHz
winchester 2TB Seagate Barracuda LP 64MB cache SATA-3/6G
grafika ASUS nVidia GeForce GTX 560 Ti 1GB DDR5 Direct CU II
ház Thermaltake V3 Black Edition
tápegység Chieftec iArena 500W
optikai meghajtó SONY AD-7280S 24x DVD-író
Király gép, az táp tényleg lehetne inkább Chieftec CTG-500.
Az 560Ti erős kártya, FullHD-ben menne maxon minden.
Ár-érték arányban mondjuk tényleg jobban járnál egy i5-2300+HD7850 kombóval...esetleg ADM FX-6100, és akkor még olcsóbban is kijössz.
De mondjuk nekem is hasonló erősségű konfigom van csak olcsósítva, szal maga az összeállítás nem rossz :)
Hát, én is ASUS lappal operálnék, csak AM3+ tokozásúval. Mondjuk egy Asus M5A99X EVO tökéletes erre a célra.
CPUnak az FX-8120 és egy Sapphire HD7850-et. VGA-nak i5 mellé hülyeség az 1600MHz, úgyis 1333MHz-n kezeli. Viszont az FX-8120 mellé vígan mehetne 1866MHz-s RAM is, 8GB mert gondolunk a jövőre is. Az iArena a Chieftec leggyengébb tápja, CTG-500 vagy Corsair Builder Series CX500 v2.
Házból bátran tudom ajánlani a Coolermaster Elite 431 Plus-t. Van neki USB3.0-s bemenete is és nagyon jól szellőző. CPU hűtőnek egy Arctic Cooling Freezer 13, mert az AMD sose tudott hűtőt gyártani. ODDnek egy NEC-et válassz, olcsó és viszonylag jó. Winchester egy Western Digital inkább. Megbízhatóbb mint a Seagate, mostanában elég sok meghibásodásról hallani. Ha telik rá, akkor egy SSD-t is bevállalhatnál. Hidd el rengeteget gyorsítana a dolgon. Corsair 120GB SATA3 2.5" Force GT-jét ajánlom, nekem is ilyen van és hibátlanul működik, egy rossz szavam nem lehet rá.
Vagy inkább írd meg, hogy mennyi pénzed van rá, és összerakom neked szívesen.
# 5
Minek FX-8120?
"i5 mellé hülyeség az 1600MHz, úgyis 1333MHz-n kezeli. Viszont az FX-8120 mellé vígan mehetne 1866MHz-s RAM is"
Megsúgom i5 mellett két(na jó három) kattintás a biosban és kész, persze alig gyorsabb mint az 1333Mhz-s, szóval lehet olyat is venni. 1333mhz felé APU-nál van értelme menni.
"CTG-500 vagy Corsair Builder Series CX500 v2."
Egyértelműen CTG, még a V2-es CX se az igazi a nagy elődhöz mérve(értsd: SS beles CS400).
"az AMD sose tudott hűtőt gyártani"
Külön poén mivel az FX-eknek egész pofás hűtőjük van, kivéve azt a szutyok limitált vízhűtéses 8150-et.
"Winchester egy Western Digital inkább. Megbízhatóbb mint a Seagate, mostanában elég sok meghibásodásról hallani."
Már nem azért, de épp hogy a WD tájáról hallani többet nem a seagate oldaláról, de ebbe nem mennék bele mindkettő jó márka.
"(értsd: SS beles CS400)."
Bocsi CX400-at akartam írni, sose volt jó a gépelésem, és túl hamar küldtem el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!