N3xT kérdése:
Milyen újabb játékok, milyen grafikán, felbontáson futnának el ezen a PC-n?
Figyelt kérdés
ALANY:
Alaplap: gigabyte ga870a-ud3
Ram: 4gb kingston 1333Mhz
CPU: AMD phenom II X6 1075T 3.8Ghz-n Zalman hűtővel
VGA: Sapphire Radeon 5830 Xtreme 1gb gddr5 256bit
Táp: Chieftech ctg 550
Satás vinyó.
Az alaplap 16 giga ramot kezel, ebbe beleszámít a Grafikus DDR is? vagy azon felül lehet még plusz 16? illetve mi van ha 16 giga ramot teszek bele és plusz a vga?
Köszönöm!
2011. nov. 21. 23:21
1/7 A kérdező kommentje:
Gondolok én itt pl : Crysis 2, Battlefield 3, Metro 2033,Need for speed The run, Hot pursuit, GTA IV, Dirt 3, Black ops. kb ennyi, csak hogy kb milyen játékokra lennék kíváncsi. Köszönöm!
2011. nov. 21. 23:34
2/7 anonim válasza:
pár ezret még hozzácsaphatnál a videókártyához, és akkor szinte minden elfutna maxon. 16 giga ramot meg ne akarj bele tenni :D
3/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! és a Rammal mi a baj? Egyébként a Grafikus Ram is beletartozik a maximumba amit az alaplap kezel?
2011. nov. 22. 07:30
4/7 lindmayer válasza:
nem, a grafikus kártya memóriáját nem számolja bele a 16 gb-ba
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! egyébként miért baj a 16 giga Ram? és mennyi ajánlott? (win 7 64 bit) Amúgy a Proci mennyire befolyásolja a játékokat? kb a videókártya és a proci játékbeli szerepének aránya mennyi lehet?
2011. nov. 22. 11:03
6/7 anonim válasza:
8 giga is felesleges, nemhogy 16 :D
7/7 A kérdező kommentje:
kaptam egy üzenetet, "Üzeneteid(1új) pirosan, de nem találom sehol, nincs bejövőm, de kijelzi hogy van.... mit rontok el?:D
2011. nov. 22. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!