Melyik videokártyát választanátok?
Figyelt kérdés
Legfőképp játékra kellenének és nem ilyen hű de nagy igényűekre. CoD4-6. Esetleg 8 de ez nem biztos.Processzorom: Intel Pentium Dual Core 2.00 GHz
Szóval:
MSI R4850, 1GB, DDR3, 256bit, aktív hűtés, GPU 640 MHz
Vagy:
Sapphire 4650 1GB, 128bit, GPU 600 MHz, aktív hűtés, DDR2
Az első 17 500 Ft, a második pedig 11 ezer. Ismét mondom, hogy nem kell nekem ilyen hiperszuper játékokra, CoD4 fusson 200-250 fps-el, cod6 meg elég ha 125-el megy.
2012. ápr. 7. 14:13
1/8 anonim válasza:
VTX3D HD 6750 512MB ilyet vegyél,ez is 17ezer kerül van.
2/8 anonim válasza:
körül* De csak ha PCI-Expresszes a alaplapod
3/8 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy az első :D az a jobb árából is látszik. Amúgy nem úgy kell alapozni, hogy neked most van egy játék ami tetszik és te aköré építesz egy gépet vagy jelen esetben veszel egy vga-t. Lehet kijön valami pár hónap múlva és pont azon fog múlni, hogy értelmesen elinduljon és játszani tudj vele, hogy az a vga csak ddr3 :x
4/8 anonim válasza:
Nem tudom mennyi RAM-od van,de szerintem egy 2GHz-es Pentium D proci mellé felesleges 1GB-os graff-ot venned,úgysem birod kihasználni kvázi a játékok nem fognak jobban futni mint egy 512Mb-so graff-al,illetve ami nem futna 512Mb-os graffal,nem futna 1GB-os graffal sem ez a proci mellett.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az elsőtől kérdezem: Azon, amit te ajánlottál simán futna a cod4-6? nekem jelenleg ez a 2 játék fontos.
2012. ápr. 7. 14:33
7/8 A kérdező kommentje:
Ohh *-* több mint tökéletes. Köszönöm, mindenkinek ment a zöld kezecske.
2012. ápr. 7. 15:01
8/8 anonim válasza:
mw2 biztos nem fog 125tel menni proci limit lenne, mw3 meg lazán elmegy .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!