Hogy kell értelmezni?
Figyelt kérdés
Az xp telepítésén dolgozom, írtam már ki egy pár kérdést és kaptam is segítséget és haladtam is. De viszont itt megakadtam...
Nem teljesen értem ezt a részt:
Link: [link]
"Mielőtt folytatnánk a script futtatását csomagoljuk ki a bootsect-et. Indítsunk el egy DOS konzolt és lepjünk be abba a könyvtárba ahova kicsomagoltuk ( pl.: cd d:\ bootsect ), majd futtassuk a következő parancsot: "bootsect.exe /nt52 X:" ahol X a pen drive meghajtójának betűjele. Ezt az ablakot most már be lehet zárni.
Visszatérve a script-re, az 1-es menüpont alatt meg kell adjuk az XP telepítő forrását,"
Segítenétek?
2012. ápr. 6. 11:33
1/1 anonim válasza:
szerintem jó a leírás, de írd be googlebe: windows xp usb telepítés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!