Jó gépet raktam össze? (bővebben lent)
Erről írok, cod4et mostrakom fel, szerintetek mennyi fpsem lesz? FPS CONFIGGAL!! 250 esetleg?
alaplap : asrock 880gm-le fx
proci: amd phenom ii x4 965
ram : 2x 2gb kingston hyperx blu 1600mhz
vidikari: asus 6770 gddr5
táp: codegen 400 w
Olcsóbb proci és HD6850 VGA jobb lett volna.
Am első jól mondja. Cseréld a tápot!
micsoda ebben az árkategóriában csak az a proci ami türhetö, nagy erő van benne.
ekem majdnem ugyanilyen konfigom van és amikor behalt táp (fps bluestorm2 igen..) egy 400 w codegen hajtotta hónapokig..szal nemigen hal bele az a táp.
A táp csere!!!!
Jó tápok: Chieftec, FSP, Enermax, Thermaltake, Gigabyte, Forton még a CoolerMaster és Corsair de nem a legolcsóbbak közül! Majd ha kapsz egy túlfeszt vagy rövid zárat és nem védi meg a géped akkor majd rájössz sajnos!
A lapból én inkább ASUS vettem volna a proci nem rossz de van már újabb is pl. FX széria AM3+ tokozás a memo az szerintem jó a VGA is elmegy!
Csak a saját véleményt írtam le, ne vedd rossz néven! De a táp az gáz.
"Chieftec, FSP, Enermax, Thermaltake, Gigabyte, Forton még a CoolerMaster és Corsair de nem a legolcsóbbak közül!"
Először is a Forton meg az FSP között mi is a különbség?
Másodszor nem csak a CM és a Corsairnak vannak gyengébb minőségű tápjai alsóbb kategóriába, lásd: Enermax Nanx.
No meg "szegény" SS kimaradt..
Na szóval tényleg egy tápcsere az kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!