Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SOS! Hogyan tudom újrarakni?

SOS! Hogyan tudom újrarakni?

Figyelt kérdés

Pendriven van az XP, netről töltöttem le, de valahogy nem boldogulok az újratelepítéssel, meg a bootal sem...

Segítene valaki, hogy milyen sorba, és hogyan kell csinálni?

2012. ápr. 3. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűen kiválasztod a BIOS-ban a USB -n csatlakoztatott eszközt , elméletileg ennek működnie kéne.
2012. ápr. 3. 23:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Boot programmal tetted a pendryve-ra az xp-t vagy csak rámásoltad?Ha rendes programmal akkor csak biosban kell átálítanod h honnan bootoljon be
2012. ápr. 3. 23:11
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát állítottam én valami ilyesmit, de nem jó...

(am csak rámásoltam gépről, a pendrivére)

2012. ápr. 5. 20:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért nem megy.Külön programmal kell rámásolni, hogy be tudjon bootolni.
2012. ápr. 6. 08:45
 5/7 anonim ***** válasza:

www.csik.net/files/bootable_thumbdrive.rar

Ezeket töltsd le.

2012. ápr. 6. 08:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm! :)
2012. ápr. 6. 11:11
 7/7 A kérdező kommentje:

Csak nem teljesen értem ezt a részt:

Link: [link]

"Mielőtt folytatnánk a script futtatását csomagoljuk ki a bootsect-et. Indítsunk el egy DOS konzolt és lepjünk be abba a könyvtárba ahova kicsomagoltuk ( pl.: cd d:\ bootsect ), majd futtassuk a következő parancsot: "bootsect.exe /nt52 X:" ahol X a pen drive meghajtójának betűjele. Ezt az ablakot most már be lehet zárni.

Visszatérve a script-re, az 1-es menüpont alatt meg kell adjuk az XP telepítő forrását,"

2012. ápr. 6. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!