Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem tudom újrarakni a...

Miért nem tudom újrarakni a Win7-et? (többi lent)

Figyelt kérdés
Újratelepítés igen lassan ment a partícionálástól kezdve a betöltés is (nekem 1-2perc alatt megvan). Az összetevők telepítésénél kék halált ír ki. Augusztusba vett laptop. Winyo vagy RAM probléma lehet?
2011. nov. 28. 21:00
 1/7 MaXXeGee ***** válasza:

Tolj egy bios resetet .. ha utána is fenn áll akkor valószínűleg hardveres probléma lesz.

Pl ahogy írtad, merevlemez (vezérlő) vagy memória :)

2011. nov. 28. 21:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom kivenni a bios elemet mert akkor elszálna a garancia.
2011. nov. 28. 21:08
 3/7 MaXXeGee ***** válasza:
Nem is kell, a bios resetet lehet szoftveresen is, azaz keresel a biosban egy olyan menüpontot hogy "load default setting" vagy "load optimalized setting" ezt add be neki :) Ha ezután sem megy, akkor érvényesítsd a garanciát :)
2011. nov. 28. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Én azért elöször megnézném a BIOSban azt a "merevlemez vezérlőt" Ha találsz olyat hogy SATA mode és abban olyan lehetőségeket hogy IDE Mode és AHCI Mode" akkor elöször probáld az IDE Mode-ban elinditani a telepítést.

Álltalában csak ennyi a probléma,ha ez sem segít akkor lehet hogy tényleg valami hardver probléma lesz.

2011. nov. 28. 21:28
 5/7 MaXXeGee ***** válasza:

Az előttem szólónak:

erre én is gondoltam, de ez olyan hibát eredményez, hogy fel sem ismeri a merevlemezt. Tehát nincs mire telepíteni, így el sem kezdi a telepítést, ha viszont eljut az összetevők telepítéséig, akkor más összetevővel lehet a probléma.

Persze, egy próbát megér, nincs mit veszíteni vele :)

2011. nov. 28. 21:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Na ez az,nincs mit veszíteni :)

Tudod ha az egyik beállitással nem megy akkor meg kell probálni a másikkal.

Win7-nél olyan nagy problémát ez nem szokott okozni,inkább XP telepítésénél lehetett szivni ezzel annál a SATA vezérlő szivat,sokszor csak saját XP telepítő csinálása oldotta meg a problémát.

2011. nov. 28. 21:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Particionálni sikerült telepítés is csak az összetevők regisztrálásánál halt meg
2011. nov. 28. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!