Játékra 8gb 1333mhz-s ram bőven elég, mennyire számít hogy pl kingston hyperx vagy nem olyan márkás?
bőven elég
még a 4 gb is elég bár a ram most olcsó úgyhogy lehet 8 gb is....
én pl kingmax-ot ajánlom...
de nem sokkal drágábban van Kingston is....
én ezek közül választanék...
Nekem Patriot AMD Performance edition 1600Mhz van 2db 2x4 GB KIT -->>8GB
AMD proci mellé ez a legjobb választás
ha nem ismered a márkát az azért lehetséges mert amerikai és nem európai
előző vagyok
lényeges külöbség nincs közöttük ez csak tuningot jobban bírja és hatékonyabban megy AMD procival de a sima Kingmax KIngston vagy a többi is ugyan ugy jol fog üzemelni
NEkem azért van ilyen mert extrát akartam kicsit ennyi az egész különösebb oka nincs
hát AMD procihoz van kifejlesztve jobban is megy vele nekem régebben 1 kingmax volt ugyan ennyi 8 GB és ezzel jobban megy nem is melegszik annyira ha felhuzom az orajelet egyszoval jobb ha vn pénze rá érdemes befektetni
intel procihoz meg a Crucial vagy a G.SKill fejleszt ramokat
az Intel XMP
nekem bejött ha sajnálodrá a pénzt ugyanugy jó a sima ram is de ha OC-t akarsz akkor intelhez külön fejlesztett v amdhez külön fejlesztett ramot érdemes venni jobban összetud dolgozni
ha normálon megy az egész nem észrevehető
ez tuningnál jön ki
"hát AMD procihoz van kifejlesztve jobban is megy vele nekem"
Ismerem a bullshit PR dumát, csak én még nem láttam tesztet ami bizonyította volna, ezért fogadom kissé szeptikusan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!