Szeretnék venni egy új gépet játékra, de nemigazán tudom, hogy milyen is legyen. Szerintetek milyen legyen?
Én egy ilyen konfigurációra gondoltam:
AMD Phenom II X4 955 (3.2 ГГц)
4 Gb ram
AMD Radeon HD6670
vga gyenge nagyon!
inkább hd 7750! és 400w os chieftec táp!
#4 neked se ártana még egy kicsit tanulni...mondjuk értelmezési képességed kicsit fokozni...nem azt kérdezte hogy van.e valami baj a képességeivel vagy hasonló hanem hogy milyen gépet vegyen játékra ahhoz meg hogy kinek a pénzéből veszi aztán semmi közöd nincs...
de amúgy igen mond meg mennyiből akarsz
merevlemez monitor stb megvan.
árban maximum 150 ezer körül.
(és igen,saját pénzemből,a pénz pedig tanulásból van(versenyeken vettem részt),de az ilyesmit nem folytatom........)
tehát egy hd7750 megfelelne?
Annyi pénzért már jobban szét lehet nézni ha csak maga a ház kell.
-intel i5 2500k (én is vásárlás miatt nézelődök és mindenhol ezt hallom ilyen árkategóriában a legjobbnak)
-gigabyte GA-PH67-DS3-B3 (más talán mondhat jobb alapot)
-sapphire hd 7850
-fsp hexa 500w (illetve nemtom tápod megvan-e)
Ezt tervezem én is hasonló keretből megvenni nemsokára, hasonlóképen monitor hdd már megvan így költhetek vga-ra meg procira, ahogy én mostanában körbenéztem szerintem ha ennyit akarsz rá költeni ennél jobbat nagyon nem kaphatsz.
olyan alaplapot semmikép se 2500k mellé, a h67 nem engedi a tuningot K végződési cpu mellé P67/Z68as lapot kell venni illetve gigát nem nagyon dicsérik inkább Asus vagy MSI/AsRock
Még talán annyi hogy játékra nincs sok értelme a 2500K-nak bőven elég a 2300 ha tényleg csak játékra kell meg sok más mindenre is elég
esetleg valami ilyesmi [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!