Új videókártyát és egyéb dolgokat szeretnék venni! 550W-os tápegység jó neki 12CM-es ventillátorral? 5 555 Ft és bírni fogja sokáig?
Videókártya:Gigabyte R455D3-512I HD4550 512MB DDR3 PCI Express
Alaplap:Gigabyte GA-M52L-S3 alaplap
Processzor:AMD Athlon 64 X2 5600+ dobozos Socket AM2
RAM:2GB 800MHz DDR2 RAM CSX (CL5)
Tápegység:Stability Power 550W 12cm Low Noise tápegység Sata csatlakozóval
Ne VEDD MEG!!!
Az a táp semmit sem ér!
Vegyél inkább egy 350-400W-os Chieftecet, vagy FPS-t, az is hasonló áron megy, és az le is adja, ami rá van írva, illetve vannak olyan beépített alkatrészei, ami esetleges túláram esetén megvédi a gépet.
Én tavaly nyáron jártam úgy, hogy az 1 hete vett 400W-os Enermax Liberty-m mentette meg a gépet.
Hajnalban 1 utcával odébb becsapott a villám az egyik házba, és körbe ment a túláram a hálózaton. Sok Tv-t, és hasonlót hazavágott. Szomszédnál a mercury tápos gépben nagyjából minden megdöglött,a mi benne volt. Nekem a márkás, túláram elleni védelemmel megáldott Enermax megsült, de a gép többi alkatrészének semmi baja nem esett!
Ennyit jelent a márkás tápegység a gépben!
Gigabyte Superb 460W tápegység ( GE-R460-V1 )
vagy ezzel járok jobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!