Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen videókártyát 192bit...

Milyen videókártyát 192bit vagy 256 bit?

Figyelt kérdés
Nézegettem most a videó kártya árakat,annó egéssz jó áron vettem a gainward 9600gt 512mb 256bit,most veszek egy új full hd s monitort vajon cserélnem kell ezt a videókártyát vagy ugyan úgy el boldogul vle a full hd filmek és a játékok alatt?
2012. ápr. 2. 23:52
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
hát igen elég borsos árak vannak,szerintem nem olyan lassúak ezek a winyók,inkább a windows lassúl be ha sok hülyeséget pakolok rá,amúgy ssd jó lenne mindenre egy nagyobb,rendszer,játék,adattárolás? nekem egy 320gb elég lenne mindenre
2012. ápr. 5. 14:19
 42/43 A kérdező kommentje:
nem akarok hatalmas winyót mert akkor telepakolom minden hülyeséggel és nem mernék semmit sem törölni még akkor sem ha nem használnám,a szemét meg csak gyűlne
2012. ápr. 5. 14:20
 43/43 A kérdező kommentje:
ja olvastam egy komolyab ssd igen drága mullatság,mindegy egyenlőre marad a két kis winyó,ha nagyobbat vennék 320gb elég lenne
2012. ápr. 5. 16:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!