Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Akinek van táblagépe, bejött...

Akinek van táblagépe, bejött neki?

Figyelt kérdés
Megvallom nekem volt táblagépem, két hónap után alig vártam, hogy találjak valakit akivel el tudtam cserélni egy laptopra. Azóta csak örülök a döntésemnek.

2012. ápr. 2. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
nem nézem semmibe azokat a stuykokat kaptam ajándékba 1x 1et elvileg felsőkategóriás volt de kb 1 középkateg netbook lefőzte-.-"
2012. ápr. 2. 19:41
 2/5 lordsithlord ***** válasza:

A korábbi táblagépek valóban elég keveset bírtak. Az újabbak már elég nagy hardverteljesítményt tudhatnak a magukénak, így már több dologra használhatóak, továbbá elég komoly tényező, hogy mióta kijött az Android 2.2 illetve az afeletti verziók, elég sok program is beszerezhetőek hozzájuk.

Én most tervezem egy ilyen kütyü beszerzését, nekem ebook olvasásra, netezésre, film nézésre bőven elegendő. Másra valóban nem jó, de ezekre a feladatokra megfelelő.

2012. ápr. 2. 19:57
 3/5 anonim ***** válasza:
nameg ha dobod az androidot róla a p*csába,és felteszel rá Ubuntu Linuxot,akkor akár jobb is lehet mint egy-két laptop.
2012. ápr. 2. 21:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem Huawei s7 slim volt, de volt a kezemben összehasonlitás képpen samsung és egy sony is... Egyik sem jött be. Kinek a pap kinek a papné...
2012. ápr. 3. 09:23
 5/5 anonim ***** válasza:

első vagyok.

Inkább vegyél egy netbookot v Notebookot esetleg Laptopot

A táblagép pl viszont hasznos lehet a tervezőknek designereknek építészeknek. akik vázlatot v rajzot v tervet készítenek valamiről mivel kézzel kezelhető.

NEtezésre filmezésre(nem full hd arra ne is számíts 1 ilyen kis cucctól) én inkább maradnék a net vagy note booknál

egyetlen hasznos dolog van benne véleményem szerint az érintőképernyő amit már fentebb kifejtettem miért is hasznos

2012. ápr. 3. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!