Akinek van táblagépe, bejött neki?
A korábbi táblagépek valóban elég keveset bírtak. Az újabbak már elég nagy hardverteljesítményt tudhatnak a magukénak, így már több dologra használhatóak, továbbá elég komoly tényező, hogy mióta kijött az Android 2.2 illetve az afeletti verziók, elég sok program is beszerezhetőek hozzájuk.
Én most tervezem egy ilyen kütyü beszerzését, nekem ebook olvasásra, netezésre, film nézésre bőven elegendő. Másra valóban nem jó, de ezekre a feladatokra megfelelő.
első vagyok.
Inkább vegyél egy netbookot v Notebookot esetleg Laptopot
A táblagép pl viszont hasznos lehet a tervezőknek designereknek építészeknek. akik vázlatot v rajzot v tervet készítenek valamiről mivel kézzel kezelhető.
NEtezésre filmezésre(nem full hd arra ne is számíts 1 ilyen kis cucctól) én inkább maradnék a net vagy note booknál
egyetlen hasznos dolog van benne véleményem szerint az érintőképernyő amit már fentebb kifejtettem miért is hasznos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!