Amd FX-8120 vagy FX-6200?
Mifelénk az i5 2500K nem ez az ársáv, az i5 2300 van ott.
Amúgy szép amit leírtál, de ez csak feslő kategos VGA-knál van, a többinél úgy is VGA limit lesz, tehát a CPU-k közti különbségek nem igazán fognak kijönni. Ezzel szemben én magam is egy i5 2300-at vennék, de azt megkérdezném hogy mellette milyen VGA lesz?
VGA limit lesz az összes általad nézett CPU-val(még HD 6870-nél és HD 6950-el is, ha csak nem hangya f@sznyi felbontáson játszol), tehát tök, bár én úgy csinálnám hogy vinnék egy jó H61-es/H67-es lapot, egy i5 2300-at, és majd később egy HD 7850-et.
Amúgy ha mindenképp AMD, jó a 970 extreme 4-is, ha csak nincs szükséged az extra felszereltségre amit a 99-es chipsettel ellátott lap biztosít. Amúgy én a kisebbik CPU-t vinném, és a maradék pénzt hozzádobnám a későbbi VGA vételhez, kijön egy HD 7850 is akár.
Azt írtad hogy lehet mehetne a későbbiekben egy HD 6950 is. Ha ara tényleg meg lenne a keret, az árán ott a HD 7850, ha vársz picit még mehet lejjebb az ára is, nagyon jó vétel. Alatta egy HD 6870-et, az alatt HD 6850, bár szvsz egy HD 6770-et egy HD 6850-re cserélni nem sok haszonnal jár.
Esetleg meg várod az nV mit alakít a közép kategban.
Szerintem a VGA csere kb. fél, de inkább később lenne....
Csak azt nem tudom, hogy az FX-8120 kb 4-5k val drágább, mint a 6200.Nem érné meg a 8 mag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!