1GB nagy, a tulajdonságban kiírja, hogy 324 foglalt, 637 szabad és nem enged több mp3-as fájl rámásolni. 2/3-a szabad? Mi a baj? Mit tegyek?
2009. jún. 15. 22:38
1/7 anonim válasza:
hogyhogy "nem engedi"? mit ír ki? van az mp3-adon zene?
2009. jún. 15. 23:19
2/7 A kérdező kommentje:
Először az volt a bajom, hogy azt írta ki, hogy több fájlnál, hogy írásvédett. Letöröltem mindent róla, akkor engedte azokat is ráírni, amiket előtte nem és ugyan úgy ennyi volt akkor is a szabadterület. Megcsináltam 3-szor is, többet nem enged rárakni, végül nem a fájllal volt a gond, hanem a lejátszóval szerintem.
Ez mp4 is, vagy fenntartja a helyet más fájl formátumok számára is? Hogy van ez?
2009. jún. 16. 07:06
3/7 anonim válasza:
Hát,ha mp3-at vettetek,az nem lehet mp4 :) hát,ha azt írja ki h irásvédett akkor nem is nagyon fog rámenni mivel írásvédett :D ha az irásvédelemmel van a gond akkor: jobb klikk a zenére--->tulajdonságok--->attribútumok--->és az "írásvédelem" kockábol szedd ki a pipát..elvileg akkor rá fogja rakni...ha nem irásvédett,akkor valszeg formázni kell a memoria kártyát,vagy ha nincs benne memóriakártya akkor pedig az mp3-al van a gond.
2009. jún. 16. 09:56
4/7 A kérdező kommentje:
Ez mp3 és mp4 lejátszó, az van ráírva. Lehet képeket is rátenni, diktafonként is lehet használni, stb.
mp3-as zenét csak az 1/3 memóriájára enged másolni. Ez normális? Én azt hittem, hogy 1GB zenét is rá tudok tenni. Azt nem próbáltam még ki, hogy a fennmaradó részre esetleg kép fájlt enged-e. Az a gyanúm, hogy a többi helyet fenntartja a többi funkciója részére. Vagy ilyen nem lehetséges?
2009. jún. 16. 11:02
5/7 anonim válasza:
dehogyis :D amugy meg 1 GB-s zene nincs egyenlőre :D persze ha album,ot akarsz rátenni,ami 1 GB akkor ne csodálkozz ha nem fér rá,ha nem üres az egész mp3/mp4 területe
2009. jún. 18. 12:17
6/7 A kérdező kommentje:
Nem 1 db 1 GB-s fájlt akaratam, hanem több mp-3as fájlt, úgy hogy tele legyen a lejátszó memórája, amennyire csak ráfér. De 1/3-nál nem engedte tovább rámásolni a számokat.
2009. jún. 18. 14:51
7/7 anonim válasza:
akkor mondom az mp3 hibája...garis,lecserélik..vagy irásvédett az mp3 file..nemtom igy ezt megmondani
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!