Adatátvitel miért nem megy?
Ne haragudj, de abból, ahogy megfogalmaztad, amit szeretnél, az jön le, hogy nem nagyon vagy képben a dolgokkal, és félek nehéz lesz segíteni. Gondolom számítógépes hálózati kábelt értesz "internetkábel" alatt. Ezzel a kábellel a két gép közvetlen van összekötve, vagy van köztük bármi eszköz, pl. egy router?
Másképp feltéve a kérdést: ha be van dugva a kábel mindkét gépbe, tudsz mindkettőn netezni? Ha erre igen a válasz, tudok segíteni. Ha nem, akkor ip-címeket kell állítgatni, crosslink kábelt használni, szóval némi hozzáértés nélkül nagyon nyögvenyelős a dolog.
Szia! Köszi a választ, ne haragudj tényleg rosszul fogalmaztam... :/
Szóval a kábel a két gép között van és valamiért ahonnan át szeretném küldeni az adatokat, az a gép érzékeli a WiFit, de valami kompatibilitási gond miatt nem akar csatlakozni rá. Ezt azért írtam most le mert nem tudom lehet hogy akkor a hálózati kártyájával is gond lehet. Szerintem inkább USB-s megoldással oldom meg az átvitelt, csak kíváncsi voltam, hogy lehet-e ilyet...
Ez még mindig nagyon katyvasz, amit írsz :)
Most akkor kábelen akarod, vagy wifin? Melyik működik, melyik nem? :) Usb-n közvetlen nem fogod tudni összekötni őket, ahhoz speciális usb kábel kell. Ha mindkét gép ugyanarra a routerre csatlakozik, akár kábellel, akár wifin, akkor elég egyszerűen meg tudod oldani a másolást, de amíg a fentieket nem tisztázzuk, felesleges belemennem a részletekbe. Szóval? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!