Kacsak kérdése:
Mennyiből tudnék egy gamer gépet összehozni?
Figyelt kérdés
Össze szeretnék rakni egy olyan gépet, amin lehet tolni gameket pl Call of duty meg ilyesmiket. Én 70-80 ezerbe gondolkodom már ha lehet annyiból olyat összehozni mire én gondolok!2012. márc. 29. 19:12
1/6 anonim válasza:
70-80ért amit lehet kapni az nem igazán nevezhető gamer gépnek.
Melyik cod-ot akarod futtatni?
2/6 A kérdező kommentje:
csak pédának éírtam a cod-ot, de szerintem ha fur rajta az mw2, vagy mw3, akkor más játékok is elmennek a gépen
2012. márc. 29. 19:17
3/6 anonim válasza:
Ennyiből lehetetlen. Még HDD nélkül is necces lenne.
4/6 anonim válasza:
Tessék. Ennyiből tudtam kihozni egy gépet, amivel tudsz játszani akár a mai játékokkal is, de azért kompromisszumokkal. Inkább menj www.pcx.hu gépösszerakóba, és válaszd ki ugyanezeket, olcsóbban kijössz.
5/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2012. márc. 29. 19:32
6/6 anonim válasza:
Egy igazi gamer pc amiben azért már ott a vas és minimum full hd-ba lagmentesen viszi a mai játékokat maximum grafikai beállításokkal kb. 200000 Ft-tól felfelé! Még akkor is ha magad válogatod össze az alkatrészeket ja és monitor egér stb. nélkül! Értem én hogy ennyi pénze nem sok mindenkinek van rá de szerintem egy igazi gamer pc az nem 80000 Ft-nál kezdődik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!