Milyen gépet vegyek? Többi lent
Figyelt kérdés
Konkrétan nem gépet akarok venni hanem össze rakni.
Az ár nem számít mert szép lassan gondoltam.
Elszőris egy gépház kéne amível kezdeném. Ful plasticra gondoltam de az elég csunya lenne, olyanra gondoltam amiben jol nézne kia vízhűtés és a neonok, szóval ilyen válaszokat várnák. Következőleg egy alaplap ami 5évig is az marad.vga,ramok,vinyok,hütésszabályzó,gamer bill,egér,stb, ha lehet áral és linkel várom a válaszaitokat. előre is nagyon köszönöm. :)
2012. márc. 29. 16:42
21/22 anonim válasza:
akkor csinálj úgy h nem vezsel külön CPU hűtőt jó lesz az alap is, nem hangos csak hát legyen egy jobb, HDD-ból elég akkor az 500GB az cask 20 ezer, azt már is nyertél kb 12-13 ezret jobb házra
22/22 A kérdező kommentje:
Jaja, de ez majd kiderül mert kb ez még 1hónap addig mennek az árak is le fel mint a benzin :D
2012. márc. 29. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!