Milyen gépet vegyek? Többi lent
Figyelt kérdés
Konkrétan nem gépet akarok venni hanem össze rakni.
Az ár nem számít mert szép lassan gondoltam.
Elszőris egy gépház kéne amível kezdeném. Ful plasticra gondoltam de az elég csunya lenne, olyanra gondoltam amiben jol nézne kia vízhűtés és a neonok, szóval ilyen válaszokat várnák. Következőleg egy alaplap ami 5évig is az marad.vga,ramok,vinyok,hütésszabályzó,gamer bill,egér,stb, ha lehet áral és linkel várom a válaszaitokat. előre is nagyon köszönöm. :)
2012. márc. 29. 16:42
11/22 A kérdező kommentje:
Ez így korrekt, esetleg a vga lenne más, az tul ütös :D meg a gépház kicsit másra gondoltam, de jó ajánlat a többit lehet megtartom. köszi
2012. márc. 29. 17:56
12/22 anonim válasza:
Nem baj az h túl ütős. 3 évig kihúzza az új játékokkal is maxon. Azt hagyd meg. Ha esetleg intel párti vagy akkor 8120 helyett i5 2400 meg egy h67-es lap. esetleg z68 ha veszel bele később k-s procit.
13/22 A kérdező kommentje:
Köszi választ. rég láttam ilyen árért vgát. :D
2012. márc. 29. 18:06
14/22 anonim válasza:
15/22 A kérdező kommentje:
3gb vga? hát anyival mi a sz*rt kezdek bas*ki :D az még 20évig is vga marad :D
2012. márc. 29. 18:09
16/22 anonim válasza:
5 év múlva elavult szar lesz :DDD
17/22 A kérdező kommentje:
5évente majdnem fél milkába lesza gépem? az úgy korrekt, inkább leszokok a kockaságrol :D
2012. márc. 29. 18:12
18/22 anonim válasza:
Fogjuk rá. kb 3-4 évente elavulnak a cuccok... de nem majdnem fél millát fizetni értük. 200-ból is lehet kapni manapság egy jó gépet ami minden game-ra jó.
20/22 A kérdező kommentje:
igen, de én külsőleg is megyek s pl a gépház se egy tuti, szóval lehet kicsit többe lesz mint reméltem :D
2012. márc. 29. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!