Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az igaz, hogy a HD7950 még...

Az igaz, hogy a HD7950 még gyorsulni fog a Windows 8-al és az azt követő driverekkel?

Figyelt kérdés
Csak mert ilyen kártyám van és kíváncsi vagyok... :)
2012. márc. 27. 23:47
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
A driverek biztosan javulni fognak, a win8-nak nem sok köze van a témához, és persze tanulj meg ragozni.
2012. márc. 28. 08:31
 2/9 lindmayer ***** válasza:
igen, gyorsulhat
2012. márc. 28. 08:35
 3/9 lindmayer ***** válasza:

legfeljebb az lehet a baja, hogy úgy írhatják helyesen: 8-cal

ugyanis a -val -vel toldalékot kell használni, és a v betű az hasonul(a pontos megnevezést nem tudom) és c lesz belőle, amit ha számmal írjuk a nyolcat, akkor is ki kell írni

igazából lövésem sincs, hogy a c betűt oda kell írni, mert mind a kettő lehetőséget gyakran használják

és más lehetséges hibát én személy szerint nem találtam

amúgy ezt meg nem ragozásnak hívják( az igéket szoktuk ragozni)

2012. márc. 28. 15:12
 4/9 lindmayer ***** válasza:
o, bocsánat, nem nyelvtani hiba miatt írta, hanem logikai: mert a windows8 megjelenése előtt jelenhet meg a windows héthez driver, frissítés
2012. márc. 28. 15:14
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor meg tényleg hülye... -.-"
2012. márc. 28. 16:23
 6/9 anonim ***** válasza:
8-cal. És ha ennyit se tudtok, szégyelljétek magatokat. Lepontozás ide, vagy oda, szerintem nyilvánvaló, hogy ki a fent említett H betűvel kezdődő dolog.
2012. márc. 28. 17:22
 7/9 lindmayer ***** válasza:

oké

én is így írtam volna, de ez egy olyan kicsi és gyakori hiba(a helyesírás-ellenőrző mindkettőt elfogadja), ami miatt nem kéne ilyen erős megnyilvánulást mutatni az írója mentális képességeit illetőleg( de az is lehet hogy csak elírta: nem írta le az összes szót hibásan)

és ne csodálkozz, ha így reagált rá a kérdező

2012. márc. 28. 18:17
 8/9 lindmayer ***** válasza:

már megint bocsánat(rosszul emlékeztem a válaszodra)

ha nem egyértelmű a hiba( tényleg nagyon sokan rosszul írják le ezeket), akkor célszerűbb lenne leírni a konkrét hibát, és talán azt is hogy miért(ezek szerint amit véltem, az így is van)

2012. márc. 28. 18:23
 9/9 A kérdező kommentje:
És a "8-cal" az mégis hol ragozás??? -.-" B+... idióta...
2012. márc. 28. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!