Az igaz, hogy a HD7950 még gyorsulni fog a Windows 8-al és az azt követő driverekkel?
legfeljebb az lehet a baja, hogy úgy írhatják helyesen: 8-cal
ugyanis a -val -vel toldalékot kell használni, és a v betű az hasonul(a pontos megnevezést nem tudom) és c lesz belőle, amit ha számmal írjuk a nyolcat, akkor is ki kell írni
igazából lövésem sincs, hogy a c betűt oda kell írni, mert mind a kettő lehetőséget gyakran használják
és más lehetséges hibát én személy szerint nem találtam
amúgy ezt meg nem ragozásnak hívják( az igéket szoktuk ragozni)
oké
én is így írtam volna, de ez egy olyan kicsi és gyakori hiba(a helyesírás-ellenőrző mindkettőt elfogadja), ami miatt nem kéne ilyen erős megnyilvánulást mutatni az írója mentális képességeit illetőleg( de az is lehet hogy csak elírta: nem írta le az összes szót hibásan)
és ne csodálkozz, ha így reagált rá a kérdező
már megint bocsánat(rosszul emlékeztem a válaszodra)
ha nem egyértelmű a hiba( tényleg nagyon sokan rosszul írják le ezeket), akkor célszerűbb lenne leírni a konkrét hibát, és talán azt is hogy miért(ezek szerint amit véltem, az így is van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!