Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ez jó konfiguráció?

Szerintetek ez jó konfiguráció?

Figyelt kérdés

RAIDMAX-GIGABYTE HD GAMER ATHLON II DUAL CORE X2 2X3000Mhz AM3 64BIT

8192MB DUAL DDR3 RAM

1000GB SATA HDD

20X dual layer DVD író

ATI RADEON HD6770 1024MB DDR5 DVI/HDMI ,PCI-E

6/8 CH HD audió

2012. márc. 26. 22:02
1 2
 1/13 anonim válasza:
31%

Játékra: Első osztályú, jobb nem is kell.

CAD vagy 3D tervezésre: Nem a legjobb.

2012. márc. 26. 22:07
 2/13 A kérdező kommentje:
köszi :D
2012. márc. 26. 22:17
 3/13 anonim ***** válasza:
Előre összerakott gépet ne. Mennyiért akarsz gépet venni?
2012. márc. 26. 22:17
 4/13 A kérdező kommentje:
Ezt a gépet már megrendeltem és tudom, hogy hülyeség volt előre összerakottan megrendelni, de nem sok tapasztalatom van, hogy honnan érdemes külön megrendelni az alkatrészeket, összerakásban sem vagyok valami szuper, segítséget nem nagyon kapok, szóval egyszerűbb volt ez a megoldás, meg egyébként is hitelre vettem, szóval nem nagy teher.
2012. márc. 26. 22:27
 5/13 anonim ***** válasza:

Hát nemtudom hogy csinálja ez a pcoutlet, de még jó áron is adja a gépeket, bár nekem ez azért fura.

Ami határozottan nem tetszik, hogy semmi fontos adatot nem adnak meg:

-Milyen processzor? 2 magos AthlonII nem lesz egy erőmű

-milyen típusú ram?

-milyen típusú alaplap?

-milyen típusú hdd, fordulatszám, satöbbi?

-dual layer író, az meg minek?

-6770 egy jó kártya ha nem fullHD-ben játszol, de ennek se derül ki a pontos gyártója

-plusz még valami csillivilli ház, aminek a tápjáról nem derül ki semmi.

Inkább mondj egy max összeget meg írd meg milyen felbontással játszanál, és írunk konfigot.

2012. márc. 26. 22:29
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát maximum részletre tudnék fizetni, de ha azt nézzük, akkor mondjuk 4 évig fizetnék részletet (vagy gyűjtögetek) és havi 5000-et rászánnék.. a gépet ugye játékra használnám, mondjuk úgy, hogy egy battlefield 3 max grafkóval menjen :D meg médiával foglalkozom és 3d-s animációk készítésének a lehetősége se jönne rosszul :D de amúgy ez a gép a Pcoutlettől lazán alkalmas mondjuk 3d max meg a vue sorozat használatára nem?
2012. márc. 26. 22:36
 7/13 anonim ***** válasza:
BF3 max-on nem fog menni az X2 és a 6770-el...
2012. márc. 26. 22:39
 8/13 anonim ***** válasza:
3D Renderhez pedig nem árt egy processzor amiben van nyers erő, alapjáraton ezzel is elleszel, de egy X2-es manapság már inkább irodai gép.
2012. márc. 26. 22:47
 9/13 A kérdező kommentje:
akkor ezek szerint a gepigeny.hu nem sokat ér, mivel pontosan beírtam az adatokat meg minden, és 100% volt a bf3-nál a gépigény, na mindegy a lényeg az, hogy mindenféleképpen jobb a régi gépemnél, ami 1GB ramból állt + integrált videókártya, ami a képernyőkímélőt sem futtatta, és 1,8Ghz 1 magos processzor, abból is valami nagyon régi fajta, szóval még ennek is tudok örülni :D amúgy a crysis 2 meg a mass effect 2-3 hogy futna? Gta IV-ről nem is beszélve :D
2012. márc. 26. 22:56
 10/13 A kérdező kommentje:
Amúgy a gepigeny.hu-sat visszavonom, mert most, hogy így nézem nem 100%-os megegyezés van hanem csak 94
2012. márc. 26. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!