Egy középkategóriás notebook esetében játékteljesítményt tekintve számíthat a Ram bővítése?
6GB Ramról 8Gb Ramra van értelme bővíteni? Okozhat valamilyen javulást, jobb teljesítményt játékokat tekintve, vagy felesleges?
Köszönöm szépen!
Nem.
ha pl. 4 slot van és 3x 2gb van bene akor igy 2 dual chanel lesz kihasználva
de általában 4+2 gb van szóval és hely vagy nincs neki vagy 1 nek
memória kezelés akor kicsit job ha dual chanel tud érvényesülni de ezt nem veszed észre
.
szóval a lényeg semi adatot nem irtál
a teljesítmény a procitól és videokártyától füg leginkább Játékoknál
4gb ram is elég még ma a játékokhoz
.
középkategória az mi? ugyse tudná kihasználni gép a sok ramot maximum valami ramos programnál tömörítés stb...
.
játéknál :
1. videokártya
2. processzor
többi részlet kérdés
merevlemez miat is lehet valami lasú
de én is laptopon 5400rmp sel játszok
a töltések se lasúak...
memóriabővítés csak abban az esetben hoz a játékteljesítményben növekedést, ha a memória mennyisége lenne a szűk keresztmetszet, de ez ebben az esetben nem áll fel
nagyon kevés játék van, aminek kevés a 4 giga memória, de azok közül egyik sem fog futni a gépeden a proci és a vga teljesítménye miatt
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Én is így gondoltam csak valahol halottam ilyesmit, és mivel nem értek hozzá gondoltam megkérdezem.
Egyébként erről a gépről lenne szó:
én inkább ezt javaslom: [link]
2 gigával kevesebb a memóriája, és csak 500 gigás merevlemeze van, de egy húszassal olcsóbb
vehetsz rajta +1 év garanciát
Szia! Köszönöm igen még én is gondolkodom, néztem ez a típust is.. az az igazság elég sok mindent töltögetek, filmektől kezdve jól jön a tárhely a gépen..
Az L750-es gépek mellett még ezen is gondolkoztam, hasonló árkategóriában..
Ha tényleg nem számít a RAM méret 4Gb-tól akkor lehet ez érné meg a legjobban, ugyanaz a proci videókari de 750GB-s merevlemez..
Még gondolkodom mert valóban amit írtál az L750-16K jóval olcsóbb..bár a két év garancia alapból szerintem nem rossz, és az mindegyiknél megvan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!