A videokártyám NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (AGP 2. 00). Nem támogatja a Sims3-mat. Mi a teendőm, hogy fusson a játék?
Figyelt kérdés
Nem értek hozzá szóval nagyon leegyszerűsítve kérném a választ.
Köszönöm.:)
2009. jún. 13. 23:34
11/15 anonim válasza:
Létezik még ilyen kártya? Én a helyedbe vennék egy teljesen új gépet 100 körül... amibe ilyen vga van feltételezem a többi hardverelem is hasonlóan korszerű (ez már van legalább 10 éves kártya...)
12/15 anonim válasza:
12:53-nak van igaza. Én 133-ért újítottam januárban, 100 körül "normálisat" kapsz, 60-70 körül olyat, ami még 2-3 évig kiszolgál közepes részletességgel
13/15 anonim válasza:
ne vegyél sazr nvidiát 1000évvel el van maradva
de atiból nehogy 3650AGP-t vegyél mert leszopod magad
az a kártya nem kézetik hivatalosan, nem megy vele semmi
14/15 anonim válasza:
06-14 01:58
Kösz a kulturált beszólásodat!!!Látszik hogy édes anyád megtanított normálisan beszélni.Legközelebb tanulj egy kis illemet és utána írogass.Én se voltam biztos benne hogy van azért írtam az 1.0 után kérdőjelet.Nem használtam olyan kártyát és nem is néztem utána ezért írtam pontatlan választ.Amúgy visszatérve nekem HD 3650 PCI-E kártya van és nem olyan rossz sok játék elmegy vele meg AGP ben is lehet kapni olcsón.
15/15 anonim válasza:
Akkor csak 1 karcsú kérdés:D nekem NVIDIA GeForce GTS 250 alatt futó GIGABYTE PCIE HD5670-s videó kártyám van (aki szerint elavult az vessen 1 pillantást ide [link] MÉG SEM ISMERI FEL AZ A T..ves sims3 MIÉRT???:( aki tud valami infót mondani az írjon pls:)!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!