A videokártyám NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (AGP 2. 00). Nem támogatja a Sims3-mat. Mi a teendőm, hogy fusson a játék?
Nem értek hozzá szóval nagyon leegyszerűsítve kérném a választ.
Köszönöm.:)
Leegyszerűsítve: Kell venned egy normális videókártyát. Viszont az nem biztos, hogy attól még menni fog!!!!
Ez a kártya ami neked van, ez már nagyon elavultnak számít. Attól tartok, hogy csak egy videókártya csere nem fog segíteni, feltételezem a géped is régi lehet, a processzor és a memória is cserére szorul. Ezáltal az alaplap is, .... magyarán az egész gép.
A minimum ami kell Sims 3-hoz:
Windows XP (Service Pack 2)
* 2.0 GHz P4 processzor
* 1 GB RAM
* Legalább 6.5 GB szabd hely a winchesteren +1 G egyéb dolgoknak
* 128 MB Video kártya Pixel Shader 2.0 támogatással
Boltba amit lehet kapni legolcsóbb alkatrészeket, teljes konfigurációt újonan, azzal már majdhogynem biztosan elmegy.
Leegyszerűsítve: Kell venned egy új gépet
Windows XP (Service Pack 2) van a gépen.
1,83 GHz processzor van
Ramot nem tudom hogy mennyi de az össz memória 233 GB(c: D: meghajtók együtt)
Akkor mit kell cserélni? És milyen videokártyát vegyek? Olvasgatok, rákeresek, de nem látom sehol, hogy írná van-e rajta pixel shader támogatás.
amúgy nincs igazán pénzem rá oylan 10 000 körül tudok rákölteni a vidikártyára.
a 23:47 es vagyok.
Hogy mennyi memóriád /ram/ od van az úgy tudod megnézni hogy a saját gép ikonra jobb egérgombbal rákattintol majd tulajdonságok és ott van az is.Neked szerintem 512 max 1 gb lehet.A pixel shader általában már mindegyik kártyában benne van és már 4.0 ás is van.A tiédben 1.0 ás lehet vagy kitudja :S Cseréld ki azokra amiket írtam de ha gondolod használtan is vehetsz 5 10 ezer forintért.
Nah akkor ez most úgy van h az NVIDIA GeForce szöveg után minél nagyobb szám van annál fejlettebb?
http:// teszvesz.hu/ item657660085_nvidia_gigabyte_geforce_6200_turbo_edition.html
Erről mi a véleményetek?(linkben / után szóköz mert néha automatikusan lerövidíti a linket és akkor megnyithatatlan)
aida32 vel megtudod nézni mivan pontossan a gépedbe
:)
én egy ati 9800 prot ajánlok
avval már elmenne a játék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!