Az egerem vagy az usb csatlakozóm hibás? >>Bővebben
Van egy körülbelül 7 éves gépem ehhez még a "gyári" vezetékes Logitech egerem van...
Utóbbi időben olyat csinál hogy kialszik belőle az érzékelő fény és természetesen nem is érzékeli akkor , de pár másodperc múlva visszakapcsol akkor is ha nem nyúlok hozzá...
Megpróbáltam az illesztőprogramot frissíteni , de azt írja hogy a legjobb illesztőprogram van feltelepítve..:(
Áttettem már másik usb-be is de mindig ugyanazt csinálja , akkor a géppel (usb csatlakozókkal) vagy az egérrel mert már idős?
Ez nem szoftveres hiba lesz, ott hiába keresgéled a megoldást. Lehetséges okok:
- rossz az alaplapi usb, nem ad elég áramot, ki-be kapcsolgat az egér (ez a legkevésbé valószínű)
- rossz az egér elektronikája (ez közepesen valószínű)
- megtört valahol az egér kábele, vagy tönkremenőben van a csatlakozója (ez a legvalószínűbb) - cserélni némi hozzáértés mellett pofon egyszerű a kábelt.
Hát én is örülök neki hogy ennyit bírt :)
Egyébként nálam is az előbb is kialudt 10-20 mp-ig de nagy nehezen visszakapcsolt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!