Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez az összeállítás mennyire...

Ez az összeállítás mennyire éri meg?

Figyelt kérdés

[link]

NEM a legújabb atomerőmű igényű játékokhoz kell. Persze Játszanék, de csak ésszerű kereteken belül. Full HD videókra, maximális gyorsaságra, megbízható működésre lenne szükségem.

2012. márc. 22. 20:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja akkor bocs, nem olvastam el:) Attól még szerintem nem a legjobb gép.
2012. márc. 22. 20:31
 12/13 anonim ***** válasza:
61%
Csak azt tudom mondani mint a többiek, na vegyél előre összerakott gépet és ez semmire sem jó. De ha mindenképp ilyen olcsót akarsz inkább vegyél egy amd-s procit az intel helyett mert az sokkal olcsóbb és a videókártyádat dobt ki a megspórolt pénzen pedig vegyél újat.
2012. márc. 22. 20:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha a kicsit jobban hozzá értő emberekre hallgatsz, ipon.hu-n megveszed külön külön az alkatrészeket, és te rakod össze. Ha leveszed az oldalát, már ugrott is az 1-2 év gari. Ha te magad rakod össze, 2-3 év gari él!
2012. ápr. 20. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!