Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ez a gép összeállí...

Szerintetek ez a gép összeállítás mennyire passzol össze?

Figyelt kérdés

Összeraktam egy gépet főleg játékra és azt szeretném megtudni lényegében, hogy az alaplap elbánik-e az fx-6100-zal, illetve hogy mind a 6 magot kitudja-e használni.

Valamint a táp az elbírja ezt a konfigot ?

Ez a konfig: [link]

u.i.: a videokártyáknál mi a külömbség a sima és az "OC" között ?

2012. márc. 6. 22:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Az FX-6100-hoz egy jobb lapot vennék.

OC az gyárilag húzott.

Táp elég lesz. 400W is jó.

2012. márc. 6. 22:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez a táp elfogja bírni lehet még felesleges is lesz neki de nem árt az 500 watt sem szóval szerintem nyugodtan maradhat.

Erről az alaplapról nem sokat tudok, elvileg ki kell hogy használja a 6 magot mivel passzol bele a processzor.

A videókártyát kicsit kevésnek tartom ha nagyon komoly grafikájú játékokkal szeretnél játszani de megfelelő szóval nagyon gondod nem lesz vele.

2012. márc. 6. 22:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Játékra inkább így: [link]

HD6870 jobb, FX-4100 elég és az alaplap sokkal jobb. 4GB RAM még elég lesz.

2012. márc. 6. 22:39
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a helpet és még egy kérdésem lenne hogy a gyári proci hűtőt azt érdemes lenne lecserélni ? Azt hallottam hogy zajos és nem is hűt 100%an.

Egy ilyen jobb lenne neki ?

[link]

2012. márc. 6. 22:47
 5/6 anonim ***** válasza:
FX-hez a 95W-os AMD hűtőt kapod, az nem hangos. Ha nem akarod tuningolni, nem kell cserélni.
2012. márc. 6. 22:49
 6/6 A kérdező kommentje:

Akkor marad a gyári de az FX-6100-et szerintem megtartom és a 8gb ramot is mert 4-5 évig nem tervezek új gépet venni :) és akkor megy egy videokari csere 6850ről 6870re bár tesztek alapján nem láttam olyan hatalmas külömbséget a kettő között vagy csak nem értek hozzá :P de árban meg 10k a kül :/

Köszi a válaszokat

2012. márc. 6. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!