Ha cserélem az alábbi konfigból a memóriát 2*4GB-ra (DDR3 1333MHz), akkor várhatok javulást?
Alábbi gépem lelassul kissé (néha nagyon), mikor írok dvd-t, vagy nagyobb adatmennyiséget (20-100gb) írok merevlemezről egy másikra.
Intel Core i5-650
Asus P7H55-M
DDR3 1333 - 2*2GB (Kingston, asszem CL9-es)
Samsung HD105SI ATA 1TB 5400rpm,Sata-II
Pioneer DVD-RW DVR-218L Ata
egész jó kis OC s alaplap peig voltokat is lehet álitgatni stb.
viszont ez edig nem eset le hogy ugymond fodritva lene normális szóval ha 5% ram használat lene (pluszban persze)
windows 7 64 ultimate 1.1GB ot eszik alapból kb. munka közben 1.5gb ot se kelene eni
mármint ilyen irás olvasás
és a procinak viszont magasabbon kelen menie pont neki 50% on kb legalább
persze mint irtam valamely hardverek támogatják a közvetlen kapcsolatot de iylen jó alaplap melett nem lene szabad lelasulnia akkor se ha nem a procit használja (pont akor nem) szóval nem értem az egészet
én még dual core és p4 procikra irtam hogy HT sek nem voltak valami jók
ha bios ban nem is álitgatál semit miután átanulmányoztad mi hogy van én megprobálnám a bios setup default ot ami alaphelyzetre állitja
aztán amit kell beálitgatnám jól
és azokal probálkoznák amit irtam
valahogy ez az egész nekem nem stimel (mert DVD irásnál még ok hogy belasul rendszer bár ott se kelene de hogy sima HDD irás olvasásnál is:S )
töröltem kérdést listámrol
sok sikkert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!