Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért fagy le a gépem?

Miért fagy le a gépem?

Figyelt kérdés
Egy laptop ról van szó. Eddig semmi probléma nem volt, de most ha bekapcsolom, megvárom míg betölt, pl. bezárom az msn-t, skype ot, aztán nyomok egy jobb gombot és teljesen befagy a gép. i5 ös 2430m proci van benne. Olyan dolgoktól fagy le, amitől nem normális. Mi lehet a probléma?
2012. márc. 19. 21:11
 1/8 A kérdező kommentje:
Most visszaállítottam a rendszert 3 nappal és most tökéletesen megy. Szerintetek mi lehetett a probléma? Csináljak egy teljes rendszer vizsgálatot? Avast pro val csinálnám.
2012. márc. 19. 21:31
 2/8 anonim válasza:
hűtés?
2012. márc. 19. 21:31
 3/8 A kérdező kommentje:
45-50fok alapból. terhelés alatt max. 70
2012. márc. 19. 21:34
 4/8 anonim válasza:

az avast nekem nem vált be mert hagyott már fenn vírust.. tört avg-t ajánlok, de ahogy gondolod.. egy ellenőrzést biztosan rányomnék, más ötletem hirtelen nincs..

Ramot érzékeli? mennyi van benne?

2012. márc. 19. 21:34
 5/8 A kérdező kommentje:
8gb ddr3 1333mhz es ram van benne
2012. márc. 19. 21:35
 6/8 anonim válasza:

add nekem én megcsinálom :D hogy itt mindenki kő gazdag, csak én vagyok csóró :D

Sajnos nem tudom mi lehet a gond.. vagy vírus, vagy valami rendszer gond..

szerintem vírus(még ha az avast nem is jelzi) mivel amikor visszaállítottad, akkor az azóta felkerült dolgok is törlődtek. Mióta fagyogatott? mert ha régebb óta mint amilyen régi ez a mostani visszaállítás, akkor az elméletem borult..

2012. márc. 19. 21:40
 7/8 A kérdező kommentje:
3nappal lett visszaállítva.
2012. márc. 19. 21:54
 8/8 anonim válasza:

ja igen, bocs. szóval akkor a mentés régebbi mint amióta a probléma létrejött. Akkor biztos, hogy vírus, vagy valami ilyesmi.. elvileg nem kell, hogy hasonló gond jelentkezzen, vagy ha igen akkor egy újabb visszaállítás megoldja.

Én a helyedben újra visszaállítanám és csinálnék egy mentést..

2012. márc. 19. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!