Felpörög majd leáll a gép egymás után sokszor mire rendesen elindul, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Hali! A gépem mikor bekapcsolom ezt csinálja, hogy felpörög 3-4 mp-re majd leáll és vagy 20x egymás után ezt megismétli mire elindul hosszabb időre, ha elindul és a windows kezdőképe be akar töltődni akkor megint leáll és újraindul..lehethogy a táppal van baj, tanácstalan vagyok..:/CMOS resetet csináltam, szétszedtem portalanítottam, lecsupaszítottam csak az alaplap a proci meg a memória volt benne akkor is ezt csinálta..2012. márc. 19. 10:41
11/12 MR bagesz válasza:
Ha nem az! Akkor szerintem alaplap lesz a gond de inkább valószínűbb a táp! :D
12/12 Segitokeszseg válasza:
Ha esetleg lenne gondja meg valakinek, nos nekem akkor csinalja amikor a 800-as Kingston HzperX-et 1066-ra rakom, ahogyan az a gyarto oldalan is van, de el kell ismerni, hogy vannak kifejezetten tuning barat deszkak, meg olyanok mint az enyem. Nem marka fuggo. Mondjuk en ha kikapcsolas utan a tapot is kikapcsolom hatul, akkor 100-bol 100X minden oke. Nem indul ujra, es neha figyelmeztet a BIOS, hogy nem "normalisan" megy valami a gepben. Hat, ha tuningolni akarsz akkor olyan deszka kell, ebbol az a tanulsag. Mert ha a gep bekapcs gombjanak lenne a konkakt hibaja, akkor hiaba lenne kikapcsolva a tap, majd vissza. 800-on tokeletes, es az egyik fentebb iro emberke is irta, ha bizonyos fesz fole megy ujraindulgat, ha nem akkor pedig tok jol megy minden a maga utjan, ahogy kell. Nem kell egybol azt beirni, hogy uuuuuuhhhhhhh ez tap hiba...mondjuk a fent emlitett tap eseteben erre gondolok en is. Nekem 750-es cable management Chieftec van. Es ha kikapcsolom a tapot miutan leallt a gep soha nem produkal ilyet. (majd ujra vissza.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!