Mit tudnék csinálni ezzel a géppel, hogy nagyobb legyen a teljesítménye? Milyen sorrendben?
CPU: Intel Core 2 Duo E5400 2,7Ghz
VGA: Sapphire Radeon HD 6850
TÁP 400W-os
Alap: MSI G31TM-P35
Lecseréled őket, fordított sorrendben.
Procit vga-t elvileg tudod húzni, de az sosem egészséges.
Jobb hűtés kell mindenképp. És csökken az élettartamuk.
Aki gyk-ra ír ilyen kérdést, az még nem kész ilyesmire. Szvsz.
"nem elég egy olyan kaliberű kártyának mint a 6850-es. Min. 500 W-s tápot vegyél."
Az én HD6850-em nem panaszkodik a 400-as Hexa miatt.
Szóval elég oda csak MINŐSÉGI legyen. Esetleg ha nem tudod pontosan milyen kapd le a géped oldalát, nézd meg írd le.
Ja és nincs 3 magosa az intelnek.
"Aki gyk-ra ír ilyen kérdést, az még nem kész ilyesmire. Szvsz."
Ezzel egyet kell értsek. Amúgy hogy gondoltad ezt? Van egy összeg gépre vagy csak úgy a semmiből?
Egyetértek az előttem szólóval, nekem ennél valamivel gyengébb a gépem, és nem érzem égetőnek a cserét. (Athlon64 X2 4400+, 4GB DDR400, GeForce 9600GT)
A tápról meg annyit, hogy miután 410W-os Chieftec tápom kezdte megadni magát (folyamatosan sípol és instabillá vált) ideiglenesen egy 250W-os FSP táppal helyettesítettem. Féltem az első indítástól, de már fél éve használom és semmi problémám vele. Ha a tiéd is márkás, bőven elég lesz a 400.
De ha mindenképpen fejleszteni akarsz a lehető legkisebb pénzbefektetéssel, akkor keress rá, hogy melyik az a processzor, amit az alaplapod még támogat. Szerintem a Quad Core-okat támogatja. Ha apróneten találsz egy olcsót, és a mostanidat is el tudod adni jó áron, akkor érdemes lehet a csere.
Memória bővítése is segíthet. (ha WinXP-t használsz, nem fogja látni 4GB felett)
Videókártyádat én nem cserélném le, az még bőven jó (bár szerintem a procid is :-) )
először is táp (ha nem jó minőségű)
Utána alaplap és proci. A VGA jó, az maradhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!