INTEL vagy AMD, ha most megveszem nem csalódok?
A lényeg melyiket vegyem,melyik a jobb? i7,AMD AM3+ FX-8120 3.1GHz/L2 8Mb/L3 8Mb
jöhet erősebb proci is INTEL vagy AMD nekem a legerősebb kell...
egy dolog az informatikában igaz: ha vársz egy fél évet, akkor ugyanabból a pénzből erősebb gépet tudsz venni
ha játékra kell, akkor én az amd-t venném
ha inkább videókat szerkesztesz, meg 3d modellezést csinálsz, akkor az intelt
amúgy ha játékra kell ez a 8120 2-3 évig biztosan magas grafikán elvisz mindent, feltéve ha van mellette egy erős vga is
Várni várhatsz mindég leher várni jobbra
most a legerösebb proceszor az i7 2011 es foglalatúja persze jó drága is
de nem jársz roszul egy amd FX el sem
.
ez pénz kérdés és hogy mire használnád
még ma is megálja a helyét játékra és munkára is egy i5 2500 vagy FX 6magos is
és meg is fogja álni jó idejig
viszont mindég jön újab és erösebb...
Ha nem akarsz vagyonokat költeni a gépre akkor mindenképpen AMD.Persze vannak intelben iszonyat gyorsaságú procik de azoknak az árából 2 hasonló AMD procit veszel.Én speciel egy ilyet vettem: [link]
Egy ilyen lapba: [link]
Nézd meg hogy a hasonló procik mennyibe fájnak intel bácsinál és gondolkozz: [link]
Opteronok? Az már szerver piac.
A másik meg hogy mire kell?
"nekem a legerősebb kell..."
Miért is?
# 6
Már nem azért, de azonos áron az intel is kínál ugyan olyan jó CPU-t, így konkrét állást nem lehet foglalni a gyártók között.
ui:én meg nem ajánlom a giga lapot, és a 955-öt, itt a 960T.
Ha nem vesszük a szar supportot, a hiányzó UEFI-t(már akinek hiányzik), a drága jó USB3 vezérlőjét, a néha napján leégő mosfeteket stb. tényleg a legjobb márka.
Ott az ASUS, ASRock, MSI ilyen terű gondokkal nem nagy küzd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!