Van 3 kérdésem, alaplap, gpu, táp. Válaszokat kérek rá. Kezdhetem?
Gépcsere lesz, és az ötleteimre várok reagálást...:)
1.Veszek egy Core i5-2500k procit, hozzá egy ASUS P8Z68-V LX alaplapot.AMD-ről váltok, egy ideje Intel konfigot szeretnék. A mostani egy Ph ii x4 965 be, asrock 870 extreme3. Megéri, vagy csak ha mindenképp Intelt akarok?
2.Van egy Asus gtx560 directCU II-TOP videókarim, ezt lecserélném egy hd 6850-re, aztán veszek még egy 6850-et, és Crossfire, vagy inkább hagyjam a gtx-et?
3.Ez nem ide vágó, de érdekel: Ha van egy 24+4-es tápom, meg egy olyan lapom, ami 24+4+4 pines csatlakozóval van, működni fog, ha csak az egyik 4 pines csatit dugom be?
Hát akor kel rá olyan elosztó ha lehet rá
de nem irtad milyen tápod van pontosan
minöségi? és hány W?
hát ha nincs baj alaplapal mért kéne cserélni?
proci is jó
inkább ha játékra kell várj a HD 7850 -7870 re és jobban kijösz az egészböl
amugy ha jól megy gtx 560 akor azt sem muszály lecserélni nem gyenge az
ez ugy féléves gép sincs nem?
mi a gond vele?
dolgozol rajta és kelene job cpu?
inkább árat irj meg hogy mire kel a gép
és hogy most mik vanak bene még
táp, memória
szóval hogyérné meg legjoban alakítgatni
szerintem ugy hogy pár napot vársz (1hét?)
és veszel bele egy 7850 (70) t ahogy már irtam.
alaplapba meg menek FX procik is nem? ha nagyon akarod fejleszteni azt is.
Leirom amiket irtál
i5 2500K az menyi is 55ezer?
asus z68 az menyi is 35ezer? 30?
pontos árakat netudok
hd6850 40ezer kb.?
ha crosfirezed öket akor már 80 persze jó majd késöb is veheted masikat
viszont táp?
egy nem minöségi semihez se jó
de ha mondjuk 400-500W az nem igazán fogja kiszlgálni föleg ha olcsób féle
szóval ha táp is kéne az plusz 25ezer kb.
viszont 7xxx ek kevesebet fogyasztanak és jó eröben és technológiában vanak megéri befektetni beléjük
Nem tudom amúgy, hogy milyen táp ez, csak mivel a mostanit (phenom II, asrock 870) eladom, ahhoz kellene tudnom, mert ismerős veszi meg, és aggódok, hogy jó-e lesz neki a táp, vagy azt is vennie kell...
VGA-val várok akkor.
De, van fél éves, mert mindig úgy veszek hozzá valamit, ahogy anyagi helyzetem engedi... Most úgy jön össze, hogy ha eladom a mostani alaplapom, procim, meg 4 gb ddr3 ramot, akkor kis ráfordítással megvan a másik proci, meg alaplap. Am a proci 53e, az alaplap meg 30 körül van. Ezeken kívül a tápot már írtam, és 8 GB 1600 MHz DDR3 Geil Ultra Black Dragon Gaming Kit.2X500 GB 7200rpm Samsung HDD (Raid-0).
aham hát nekem elég zavaros
itt mostanába rengeteg tápos kérdés volt sok mindent leirtak
a lényeg az hogy táp gyártójának honlapján alaplap gyátójának hónlapján megtudod nézni mint hogy van
lehetséges oylan hogy valamenyik nem lesz jó egyik alaplaphoz sehogy sem...
Gigabyte amugy se nagyon hires táp de elvileg emgbizhatóak ahozképest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!