AMD vs nVidia? (több lent)
Figyelt kérdés
Játékra kellene, tudnák venni GTX580-at vagy HD7950-et, de olvastam, hogy az ilyen játékok, mint a Resident Evil 5, GTA IV (amik érdekelnek) azok jobban mennek nV-n... persze nem csak ezek a gamek érdekelnek hanem szinte minden... Szerintetek melyiket vegyem? NEM SZERETNÉK VITÁT A KÉRDÉST NEM EZÉRT TETTEM FEL!!!2012. márc. 15. 00:27
1/18 anonim válasza:
támogasd az nVidiát, manapság nagyon visszaszorult a piacon
tényleg
2/18 A kérdező kommentje:
Valami indok? Mert az nekem nem elég, hogy támogassam... :D
2012. márc. 15. 00:54
3/18 anonim válasza:
Azért szorult vissza, mert szar, és nem versenyképes. Nem jó ötlet megvenni.
4/18 anonim válasza:
AMD-vel szerintem is jobban jársz.
egy kis indok: [link]
5/18 anonim válasza:
A hwcompare igazából sokat nem ér. Én azonban a 7950et venném, mert újabb, sokkal kevesebbet fogyaszt,kevésné melegszik, és játékra elég is manapság. Milyen gépbe lesz egyébként?
6/18 anonim válasza:
A HD7950-et, mert kevesebbet eszik, GCN architektúra, jövő képesebb is...
"hogy az ilyen játékok, mint a Resident Evil 5, GTA IV (amik érdekelnek) azok jobban mennek nV-n"
Tegyük fel hogy jobban mennek, csak vedd már azt is figyelembe hogy a HD7950 egy rohadt felső kategóriás VGA, a kellő fps többszörösét így is úgy is hozza, SEMMI gondod nem lesz játék téren most.
7/18 Panda Péter válasza:
+1 a HD7950-re. amellett, hogy valamivel gyorsabb, még kevesebbet is kajál.
8/18 A kérdező kommentje:
Oké akkor az lesz, csak olvastam PH!-n hogy a GTA IV döcögősen alig megy 30FPS-el... nV-n meg csak szárnyal. Ebből azt vontam le, hogy sokkal jobban mennek nV-n azok a gamek amik engem érdekelnek! :) Köszi mindenkinek!
2012. márc. 15. 13:03
9/18 anonim válasza:
"sak olvastam PH!-n hogy a GTA IV döcögősen alig megy 30FPS-el... nV-n meg csak szárnyal."
Ezt linkeld már ha lehet...mivel az én HD6850-em több fps-est hoz, így kíváncsi lennék mit is néztél el...
10/18 anonim válasza:
Természetesen a patchekkel maxon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!