Hogyan tudok processzort cserelni?
Régebbi fajta asrockos alaplapom van 1giga rammal, mostani 2.2Ghzes procijával gondom.van lassu és akadnak a régi játékok. (pl warcraft3)
128as geforce vidikartyat raktam bele de nem segitett szal 100% h proci gond
lehetséges cserelni?
Geforce elott sima alaplapi volt de ugyanugy akadt most a kettovel együtt ugyanaz.. Xp frissítette a drivert, most win7hez talaltam jot de ugyanaz..
Proci/alaplaphoz nem kell diver ugye?^^
marmint usb portok, c-media, vid kari ennyi?
A kiszerelés nem nagy ügy. Az "új" processzorra kell tenni némi hővezető pasztát. Természetesen érinteni nem lehet semmit. Jobb, ha szakember csinálja, egy processzorcseréért biztosan nem kérnek sokat.
Gondolom lassu gép nem a videokartyahoz.kotheto mert alapbol lassu...
De 360as felbontasssal sem tudok normalidan megnezni 1 videot pedig sztem alaplapi meg geforcenak jónakkell lennie.
Olyan mintha nem tudna feldolgozni az adatokat a proci. . De aztmondja ha meghibasodik akkor el sem indulna?!
Cpu-z óra szerint
Core speed: 2190-2200Mhz között mozog
multiplier: 22x
bus speed: 99.9MHz
rates FSB 400Mhz
Régi Northwood proci? Ha az alaplapod támogatja az 533-as FSB-t (esélyesen igen), akkor a BIOS-ban a "bus speed"-et 100-ról 133-ra állítva röhögve bírnia kéne a procinak, és 3GHz-en menne 2,2 helyett. Próbáld ki.
Ha Intel chipsetes az alaplap, és nem indul el 133-mal "inaccessible boot drive" hibára hivatkozva, akkor előtte rakd fel az IDE drivert (Intel Application Accelerator néven futott akkoriban), mert a windows beépített driverében van egy bug, ami miatt nem bírja a bus speed emelést bizonyos konfigokon. Utána menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!