Érdemes cserélni a processzort ebben a helyzetben?
Sziasztok! Tervezem, hogy kicserélem a közeljövőben a procit erre: "Intel Core™ i7-2600K Processor". Szerintetek érdemes-e ehhez a konfighoz megvenni az I7-es procit vagy kevés hozzá az alaplap és nem tudnám kihasználni teljesen?
Gépem:
-Gigabyte H61M S2V B3
-Intel I3-2105
-2×2Gb 1333mhz
-Sapphire Radeon 6870 1Gb
-Samsung 1Tb 32mb 7200rpm
ad1: teljesen felesleges megvenned a 2600k-t, ha nem dolgozol a gépen, mivel játékra bőven elég a 2500k (megsúgom, még sok is)
ad2: menni menne a mostani lapodban is, gond nélkül, de ahhoz, hogy tudd tuningolni, p67-es vagy z68-as lap kell.
Ezt próbáltam megmagyarázni Panda Péternek, hogy nemigazán ért a gépekhez, de megsértődött. Ezek után, Made IN néven kezdet bohóckodni.Tény, hogy elnézést kért, de kimutatta a saját nemhozzáértését.
lásd itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..
Ne mondjatok mar ilyeneket hogy nem ert hozza
Nagyon is jo konfigokat szokott irni s ERT A SZAMITASTECHNIKAHOZ!!!!!
Ez is miatatok van Panda :D
viszik,le a százalékom amugy nem az elöb iró vagyok hanem még ott a 7 oldalasban irtam xd
jó sokhelyen lehúzhatak,amugy nem is ez a lényeg csak én is szólok már
Panda nem sulykolta hogy tuningoljon csak kérdezte és elmondta
szóval,ném értem
amugy egyet értek,vele hogy prociból nem kell a legdrágab ha ugy se használja ki
egyébként igen, mindig hangsúlyozom, hogy különböző gyártók modelljeit, és különböző architektúrákat NEM LEHET az órajel alapján megítélni, azonban egyazon architektúrán, generáción belül igenis az órajel számít. értem úgy, semmi értelme egy phenomot és egy core i5-öt szimplán órajel alapján összehasonlítani, de két azonos generációjú phenomot meg csak az alapján lehet.
én nem sarkalltam tuningra, láttad, leírtam, ha nem akar tuningolni, akkor vegyen inkább 2400-at. de ugyanakkor leírtam azt is, hogyha már ennyi pénzt akar rákölteni, akkor nem rossz választás a 2500k sem, mert sose tudni, lehet később kell neki az a párszáz extra MHz amit egyszerű tuninggal el lehet érni.
szóval mielőtt jönnek a sirámok hogy nem értek hozzá, stb, talán el kéne olvasni, és értelmezni amit írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!