A Windows Kernel Mode Driver hibát észlelt, mi lehet a probléma?
Sziasztok !
Nemrég elkezdte a gépem azt a hibát kiírni, hogy "Az NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 2xx.. Képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt."
Ilyenkor mindig befagy az egér, meg elsötétül a Monitor, majd újra jó lesz egy pár percig... mégis mi lehet ? utána néztem a neten, de megoldást nem sokat találtam, a drivert frissítettem az NVIDIA honlapjáról, a vga nem melegedik túl, leellenőriztem SpeedFan-al.
Mondták Frissítsem a BIOS-t, amitől azért egy kicsit félek, meg hogy valami lehet elállítódott a Biosban.. hát nem tudom.
van esetleg valami ötletetek, hogy mi lehet rá a megoldás ?
Előre is köszönöm a válaszokat !
huhh, nem irigyellek hogy nálad is megjelent ez a probléma.. nagyon durva vírus !
Nekem egy valami segített : Hitmanpro nevezetű program, telepítés nélkül futtatható na az kiirtotta csak figyeld milyen filekat talál fertőzöttnek, ott lesz közötte ez a kis szemét is amelyet csak módosítani kell nem is kell törölni :) ( azt hiszem törölni nem is engedné )
A megoldás!
Egy KONKRÉT megoldás :)
Leszeded mondjuk az MSI Afterburnert azzal visszaveszel a Core Clock-ból és a Memory Clock-ból és voálá :) Nekem ez oldotta meg véglegesen azóta semmi gondom... Amúgy a túlmelegedés miatt van de nem minden típusú operációs rendszernél jelentkezik... Vagy nagyobb hűtés kell a kártyára kártya mellé és úgy általában... Egyébként az említett program a hőfokot is szépen mutatja...
Innen leszedhető: [link]
Nekem nem MSI kártyával is működik mielőtt még valaki kérdezné...
win7-en nekem is böngészés és képszerkesztők használata közben jött a sötét képernyő és a fentebb írt hiba üzenet. Én egy Nvidia felhasználói oldalón kaptam a tippet. Ott azt írták a legújabb 350.12 illesztő progival van a baj. (Nvidia Geforce GT720 kártyám van - és tényleg 350.12-es illesztő programmal ment )
A javítás: letöltőd a 347.88 drivert - itt megtalálod melyik kártyákhoz passzol: [link]
belépsz az eszközkezelőbe - törlöd a kártya illesztő programját
újra indítod a gépet - telepíted az új drivert, és nem engeded semmilyen proginak, hogy frissítést telepítsen az videó kártyádhoz.
Nekem ez bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!