Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Windows Kernel Mode Driver...

A Windows Kernel Mode Driver hibát észlelt, mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Nemrég elkezdte a gépem azt a hibát kiírni, hogy "Az NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 2xx.. Képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt."

Ilyenkor mindig befagy az egér, meg elsötétül a Monitor, majd újra jó lesz egy pár percig... mégis mi lehet ? utána néztem a neten, de megoldást nem sokat találtam, a drivert frissítettem az NVIDIA honlapjáról, a vga nem melegedik túl, leellenőriztem SpeedFan-al.

Mondták Frissítsem a BIOS-t, amitől azért egy kicsit félek, meg hogy valami lehet elállítódott a Biosban.. hát nem tudom.

van esetleg valami ötletetek, hogy mi lehet rá a megoldás ?

Előre is köszönöm a válaszokat !

2012. márc. 13. 00:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ugyanez a problémám van nekem is, általában böngésző futtatása közben történik java-s dolgoknál. Én már feltettem egy másik Windows-t de az sem segített. Egyedül az Opera böngészővel nem történik ez a hiba, azzal tökéletesen tudok netezni, csak nálam sokkal lasabb mint pl. a Chrome. :/
2013. jún. 17. 09:51
 12/18 A kérdező kommentje:

huhh, nem irigyellek hogy nálad is megjelent ez a probléma.. nagyon durva vírus !

Nekem egy valami segített : Hitmanpro nevezetű program, telepítés nélkül futtatható na az kiirtotta csak figyeld milyen filekat talál fertőzöttnek, ott lesz közötte ez a kis szemét is amelyet csak módosítani kell nem is kell törölni :) ( azt hiszem törölni nem is engedné )

2013. jún. 17. 14:47
 13/18 Mindennévfoglaltvazz válasza:
Nekem is hasonló problémám volt. Próbáltam a regisztrációs adatbázist átírni, a physix-et is kikapcsoltam, stb... egyik sem volt megfelelő... Most azonban jó lett. em csináltam mást mint azt, hogy a 3D vision-t letiltottam... Ez a lehetőség NVidia esetében a start menüben is megtalálható... ez persze önmagában nem oldotta meg csak úgy, ha az alkalmazásokban például a játékokban az élsimítást és minden fejlettebb effektet kikapcsolatam... Azt vettem észre, ha a kártya 100 fok körül van akkor kezdi ezt csinálni... Az előbbiek kikapcsolásával közel sem éri el ezt a hőfokot...
2014. febr. 7. 08:08
 14/18 DDDspiler válasza:
Valaki irjon konkrét megoldást könyörgöm! nekem is ezt csinálja, már kicseréltem a tápot is, és akkori :( Félek hogy vga-t kellessz cserélnem, az nagy bukás lenne, mert elég drága volt :/
2014. ápr. 8. 17:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Ugyan ez a hiba volt nálam is, nemrég álltam át xp-ről w7-re. Teljesen friss merevlemez és os. Aztán eszembe jutott, hogy azzal a cd-vel telepítettem a drivert amit adtak a kártyához, az meg felajánlotta, hogy frissítsem. Xp alatt nem nyivákolt és ott nem is jött elő ez a gond. Visszatettem w7 alatt is a cd-s drivert és azóta úgy néz ki, hogy rendben van a dolog.
2014. máj. 5. 22:44
 16/18 Mindennévfoglaltvazz válasza:
43%

A megoldás!

Egy KONKRÉT megoldás :)

Leszeded mondjuk az MSI Afterburnert azzal visszaveszel a Core Clock-ból és a Memory Clock-ból és voálá :) Nekem ez oldotta meg véglegesen azóta semmi gondom... Amúgy a túlmelegedés miatt van de nem minden típusú operációs rendszernél jelentkezik... Vagy nagyobb hűtés kell a kártyára kártya mellé és úgy általában... Egyébként az említett program a hőfokot is szépen mutatja...

Innen leszedhető: [link]

Nekem nem MSI kártyával is működik mielőtt még valaki kérdezné...

2014. dec. 16. 11:10
 17/18 anonim válasza:

win7-en nekem is böngészés és képszerkesztők használata közben jött a sötét képernyő és a fentebb írt hiba üzenet. Én egy Nvidia felhasználói oldalón kaptam a tippet. Ott azt írták a legújabb 350.12 illesztő progival van a baj. (Nvidia Geforce GT720 kártyám van - és tényleg 350.12-es illesztő programmal ment )

A javítás: letöltőd a 347.88 drivert - itt megtalálod melyik kártyákhoz passzol: [link]

belépsz az eszközkezelőbe - törlöd a kártya illesztő programját

újra indítod a gépet - telepíted az új drivert, és nem engeded semmilyen proginak, hogy frissítést telepítsen az videó kártyádhoz.

Nekem ez bejött.

2015. máj. 4. 18:18
 18/18 Kovács Dávid Dominik válasza:
Nekem az a vicces hogy elvittem szakemberhez rakott fel egy régebbi frissítést a videókártyához, mert az mondta hogy lehet ettől megjavulhat, ha nem ez akkor pedig érdemes újratelepíteni az operációs rendszert. Nálam egyik sem működött és még mindig jön a hiba. És a szakembernél a műszerei azt mutattál hogy kiválóan működik a gépem. Ilyenkor mi van ha még a szakember sem tud segíteni?
2015. júl. 24. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!