Miért nem birok multizni COD4-ben, most tettem fel minden friss (punkbuster), ezt irja ki: "key code is invalid please ty later"?
Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 22:05
2/19 A kérdező kommentje:
Hol birom megint aktiválni és ha nagyon szépen megkérlek küldesz egy jó CD kulcsot?
2012. márc. 10. 22:08
3/19 anonim válasza:
4/19 anonim válasza:
Mivel nincs jogosultság, bocs ezt nem figyeltem ezért nézd ezt a vidit, van benne 1 pár cd kulcs, amelyik szimpatikus azt beírod
5/19 A kérdező kommentje:
Azt irja hogy nincs jogusáltságom ehhez a filehoz!?Mit tegyek?
2012. márc. 10. 22:16
6/19 A kérdező kommentje:
Már sokszor váltottam most át,most azt irja key code in use please try reconnecting later,de még most sem birok játszani,már most ténlyeg mi lehet a gond?
2012. márc. 10. 22:29
7/19 anonim válasza:
Az a baja, hogy használatban van a cd kulcsod, tölts le cd key generátort és az ad neked cd key-t.
8/19 A kérdező kommentje:
Most már ezt is fixeltem,most meg azt irja,hogy different version 1.7,na most meg már tényleg mi a gond?
2012. márc. 10. 22:58
9/19 Panda Péter válasza:
meg persze meg lehet venni eredetiben is...
10/19 anonim válasza:
a jatekot felpatchelted 1.7-re?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!