CoD4 MW-hez 1.7-es patchet feltettem, xfire-n próbálkozok multizni de minden szerveren kiírja h "global punkbuster guid ban ef9be7cf" miért van ez?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 20:12
1/3 anonim válasza:
guid ban-t tehát a legerősebb ban-t kaptad. Azaz kaphatta: a nicked, a serial-od, vagy az IP címed.
Amíg nincs visszavonva, addig !semilyen! cod4 szeróra nem enged fel. Kérdés, hogy melyik lett bannolva, lehet, hogy ezek közül több is bannolva lett!
2/3 A kérdező kommentje:
már megoldottam de azért köszi :)
valszeg az ip lehetett mert valami a punkbusterrel volt. órákig szarakodtam vele míg jó lett... most már csak annyi a gond h néha kiírja a játék h nem működik megfelelően ezért leáll és a szokásos 2 opció: hibaüzenet küldése/mégse xd
2010. dec. 3. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!