Windows XP újratelepítésével próbálkozok. Itt olvastam h. valami Hiren's Boot CD kell, h. sikerüljön letörölnöm a merevlemezről az előző telepítési fájlokat. Mi az a Hiren's Boot CD, ez progi? Le tudom tölteni valahogy?
Kezdjük ott, hogy a Hiren's Boot Cd-re nem lesz szükséged.
Először is ments ki minden adatot a gépedről.
Másodszor telepítőlemezről bootolsz.
Harmadszor formázol a telepítő alól (első körben zaklatni fog, miért akarsz 2 oprendszert tenni egy partícióra, másodikban ajánlja majd fel a formázás lehetőségét).
Így garantáltan nem lesz tele a C meghajtód.
Ez nagyszerű hír! :) Most ott tartok, hogy amikor elindítom a telepítő CD-t, akkor nem kérdez rá, hogy felül akarom e írni(azt mondták rá fog kérdezni), hanem kiírja, hogy nincs elég lemezterület a telepítéshez. A /c-ről már többet nem tudok törölni, és mégis tele van valami szarral.
"Harmadszor formázol a telepítő alól (első körben zaklatni fog, miért akarsz 2 oprendszert tenni egy partícióra, másodikban ajánlja majd fel a formázás lehetőségét)." Na nekem ezt miért nem ajánlja fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!