Gépigény? Processzor vagy VGA?
MMO játékokhoz melyik a célszerűbb?
gondolok itt olyanra mint a Guild wars 2, Wow, L2 stb
a vga-m perpillanat
Asus HD 4850 512mb ddr3 256bit
PRocesszorom
Pentium 4 2,53GHZ
Melyiket lenne celszerűbb felújítani?
nem full hdn játszanék
csak 1333x768(ennyit bir a monitorom)
A processzort lenne jobb lecserélni, erős proci limited van.
Kihalt foglalatra meg nem érdemes költeni.
Az mostani procid 1mag+HT.
inkább tipus számot mondjatok milyen proci vinné normálisan mert használtan venném igy is ugyis szoval nem ujonnan
kb olyan 15e-20e
alaplapot nem akarok cserélni az nem férne bele
szoval s775-ös foglalat kéne
ht=hyper threading?
mármint virtuálisan 2 szálon fut de fizikailag 1 magos jol értem ugye?
a tápom fsp 250W(kicsi de pont elég)
amugy ezzel a procival és vgaval 1333x768 on max beállításon ment MW3 normálisan BF3at nem néztem i
nem tudom h ez mennyire számít mivel ez FPS játék
én meg most MMo-t szeretnék tolni ahogy kijön gw2(előrendeltem) játszanék vele és gondolta felkészülök rá
ahogy néztem gépigényben a vga elég hozzá bőven viszonta procira 2,3ghz core 2 duot ir szoval nem vágom most miven mivel az MW 3 elég jo grafikájú és ment bár az mmo meg szabadon mozoghato kakárhova és playerek lesznek mindenhol és nagy texturákat kell betölteni kicsit össze vagyok zavarodva
1 használt core 2 duo jo lenne? nem lenne limitem?(elégnek elég lene elvileg gépigény szerint de a gyakorlat és a papír más)
Szerintem inkább processzort kéne cserélni.
Én WoW-tam régen, nekem a VGA-val voltak gondok.
egy Nvidia 8600 256MB ddr2 128 bit-es VGA-val küszködök máig is :D
A WoW az ment mediumon 60 FPS-el, zsúfolt helyeken (főváros) betöltés után 30 fps-el. 25 fős raideken Icecrown-ben a legalacsonyabb beállításon 10 FPS-el. De azért odabasztam a DPS-nek ;D
Ehhez mérve szerintem a VGA-d elég jó hozzá, és egy jó processzorral simán menne.
Amúgy hány giga RAM-od van, mert az is mérv adó lehet kicsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!