Hogyan lehetne még fejleszteni a gépem?
Bocsi, ha bénának tűnök ebben a témában, még nem igazán értek az ilyenekhez..
Szóval az a lényeg, hogy nem rég vettünk új procit a gépembe (You Have: Intel(R) Core(TM)2 CPU 6400 @ 2.13GHz) SW:TOR miatt, mert a régivel nem ment volna (játék gépigény: 2.0GHz-es intel dual core proci), de így is eléggé akad meg lassú :s csak az én alaplapomba elvileg nem lehet már nagyon jobbat venni (vagy ami ennél jobb és bele lehet rakni azt alig kapni) tehát nem tudom, lehet még kezdeni valamit ezzel a géppel, hogy jobban menjen a játék? Vagy ha alaplapot is cserélnék meg processzort is megint akkor milyet érdemes és kb mennyibe kerülne?
Remélem azért valaki elolvassa és tudtok segíteni :D Bocsi, hogy kicsit hosszú lett..
2.1 GB RAM (minimum 1.5 GB kéne)
Videokártya: ATI Radeon Graphics Processor (0x95C5)
Olyan 50ezret szánnék rá, bár ha többe kerülne de tényleg jól meg lehetne csinálni akkor lehetne több is csak félek mire összespórolnám rá a pénzt már elavulna
Az egész gép?
Ram, vga, táp ,alaplap, hdd,
hát így is tudok, csak tényleg nem a legjobb...
és amúgy a driver frissítés vagy mi az használna? (hogy milyen táp meg ilyenek van benne azt hol tudom megnézni amúgy?)
A driver frissítés nem segít,mert nem arra való.A géped adatait az Everest Home progival tudod megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!