Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » VGA Driver törlése? Hhogyan?

VGA Driver törlése? Hhogyan?

Figyelt kérdés

fent van a gépemen a 12.1-es catalyst és szeretném frissiteni majd 12.2-re,de ha ujratelepitem a drivereket akkor a fájlok ott maradnak a C/AMD mappában és a program files/ATI és Program Files/ATI Technologies mappában!

Na a kérdés a következő:

Ha ujratelepitem a 12.1-et akkor utána ki is törölhetem ezeket a mappákat?

mert igy 2 driver csomag lenne fent ha telepitem a 12.2-öt!

és akkor összekeverdnének meg mit tudom én... (annyira nem értek hozzá...)

köszi a segitséget,válaszokat!

2012. márc. 10. 19:01
 1/3 P.O.C. ***** válasza:

Abba a mappába csak kitömöríti a driver telepítőprogramját, de a Windows nem azt fogja használni. Ergo telepítés után nyugodtan törölheted.

Az előző drivert meg nem kell letörölni, az újabb csomag magától frissíteni fogja

2012. márc. 10. 19:38
 2/3 anonim ***** válasza:

A C gyökérben levő csak átmeneti tároló, oda csomagolja ki a telepítő magát. Nyugodtan törölhető. A többihez ne nyúlj.

Ha először el akarod távolítani a 12.1-et, akkor normálisan, a vezérlőpulton keresztül (programok és szolgáltatások ill. programok telepítése és törlése) tedd.

2012. márc. 10. 19:39
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen a két értelmes választ:)
2012. márc. 10. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!