Micro sd kártyán nem szabadult fel hely, sérült 1 gigás file törlése után; miként szabadíthatom fel?
Pont az a gondom, hogy lassú a gép -régi, 1.0-es usb porttal-, na most kb. 3 giga file van a 4 gigás micro sd-n, és kb. 45 perc lementeni onnan vinyóra a régi PC-men 3 GB-t, és kb 1 óra visszaírni rá azt a 3GB-t... Hiába van ezért vinyón biztonsági másolat a 4 GB-ról, bő egy óra ráirni azt...
(Szerencsére a kártya formázása csak 3-5 perc.)
Ezért jo tudni, ilyen esetben hogyan szabadithatom fel a helyet, ami file törlés által elvileg fel kellett volna szabadulni... (mert hogy időkímélőbb és energiakímélőbb).
(A törölt file tehát nem látszik.)
Köszi, bár sok újat nem mondtál az előző beíróéhoz -és az én kommentemhez- képest, és jeleztem, h a formázást el szeretném kerülni, írtam az okokat.
Amúgy nem a gyorsformázásra gondoltam, bár lehet h a teljes formázás régi gépemen csak 3 perc -de több, mint fél perc-, nem emlékszem, legutóbb mennyi volt, ezért írtam 3-5 percet, te is jelzed, h a teljes formázás lényegesen tovább tart mint fél perc.
Egyébként szerintem ha egyszer -mint te is jelzed- régi gépen akár egy órán át is tarthat 3-4 GB flash megírása, akkor azon a 3 percen már nem múlik a teljes formázás előtte, ha biztosra akar menni az ember.
Mindezektől függetlenül időközben mégis lett megoldás, formázás nélkül. Tegnap tehát gépem is, és médialejátszóm is bő 1 GB-tal kevesebbet jelzett ki, mint kellett volna, miután 1.1GB-os sérült file-t töröltem. Azonban próbaképp betettem egy másik kütyübe a kártyát, és azon -és onnantól már az előző médiaeszközön is, meg PC-n is- rendesen bő 1GB-tal több helyet jelzett ki, tehát ami szabályszerű kell legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!